Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boktan bir maçta edersonun bonservisi çıkıyor neredeyse.. domnarumma filan hayal değil herkes ayık olsun:)

Maksimum 34-35.000 olur gibi bu hızla.

Ama hızlanacaktır diye umuyorum yarın ve maç günü.

Tek maçlık bilet olduğu için bileti alan gelmezlik yapmaz. Daha 2 gün var. Maç günü gelenler de olacak. Yönetim imza töreni açıklaması yaparsa, o da taraftar çeker, 40 binin üstüne çıkarız.

Biz Jelerti 9a alırken Monaco Singo’yu 9a alıyor.

Üstüne sen Frankowski alıyorsun sistemine uymuyor büyük takımı kaldıramıyor.

Sonra da Singo’ya 20-30 vermeyi konuşuyorsun.

Bir Doue yüzünden 50 milyon euro içeri girdik.

23-24 yaz dönemi benim hatırladığım en kelepir transfer dönemiydi. Singo, hezze, kluivert, buekama, ndoye, trubin, bakwa, guirassy vs hepsi göz önünde olan oyuncular olmasına rağmen 10 milyon ve altına transfer yaptı. Şimdi bu oyuncuların çoğuna 30+ bonservis isteniyor.

O dönemden sadece davinsonu çıkarmamız korkunç bir başarısızlık özeti

Imkanı olanın bu maça gitmesi lazım zaten kombineler yüzünden resmi maçlara bilet bulmak imkansız gibi bir şey. Hem imza töreni hem de maç olacak istanbulda olsam 1 dk düsünmem açıkcası

Stad dolarsa 10m dolar bırakır diyorlar doğru mu acaba yav? İnanılmaz birşey .. kombine olmayınca doğru olabilir sanki..

LAzio bilet fiyatları sonrası çıkan tutar

326.180.000 TL
800k usd

1753965781765.webp

Galatasaray, Spartak Moskova'nın ilgilendiği Carlos Cuesta için 8 milyon euro istiyor. Mevcut maaşı 1.4 milyon euro olan Kolombiyalı stoperin talebi ise 2.3 milyon euro. (daiudarit)

Rus takımları oyuncu bulurken zorlandığı için oluru var bu işin. Oyuncuda zorluk çıkarmaz eğer Moskova gerçekten istiyorsa orta yol bulunur biter bu iş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt