Ulaş Metin
10 Numara!
- 10 Ocak 2025
- 11.434
- 6.349
- 1.073
Mustafa Kapı Iskenderunspor'da
Kapı kapı geziyor. Uyanık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mustafa Kapı Iskenderunspor'da
teminat flan istioruzOsimhen'de yaşatılanlar normal ama benzerini yaşayınca transfer kuralları İtalyan medyasına bak hele. Bu arada 6-6.5 milyon da anlaşılır bir noktada.
Zaten Youtube Katıl'da amaç bunu yıllık sürdürmek. Aylık 450 bin euro gelir olsa yılda 4.5-5 milyon euro sadece Youtube'den gelir demek iyi bir sponsorluk geliri demek. İleride oraya da reklamlarla daha da arttırılabilir.iyi rakam genede 150tl den bahsediyoruz :d onu da çoğu beceremedi.
alper altun dedi sergeni darla diye dostum@Alper Altun abi bu herif dünden beri beni igneliyo
çok iyi çalışması lazım o alanın. nispeten diğerlerine göre iyiyiz bu konuda. taraftarı çekecek daha fazla içerik üretmeliyiz. gsplus uygulaması biraz daha mantıklı buna göre. indirim falan tanımlamıslar bazı firmalarla. bilet önceliği vs var. dries ve muslera söyleşisi güzeldi mesela. saha içi daha fazla şeyler lazım yetmez bunlar.Zaten Youtube Katıl'da amaç bunu yıllık sürdürmek. Aylık 450 bin euro gelir olsa yılda 4.5-5 milyon euro sadece Youtube'den gelir deme iyi bir sponsorluk geliri demek. İleride oraya da reklamlarla daha da arttırılabilir.
Seni sever kendisi aslinda, bence takilmak istiyor sende ona aynisini yap ara sira@Alper Altun abi bu herif dünden beri beni igneliyo
aklı selim bi topcu united a gitmez. kulüp büyük eyv da f/p en kötü durumdalardır. en şanssız taraftar manu taraftarıdır açık ara. bu kadar para harcayıp sıfır başarı gerçekten yetenek ister.United herkese salca oluyor ama kimseyi alamıyor
GsPlus'ta Justin Timberlake konseri biletlerine indirim vardı mesela.çok iyi çalışması lazım o alanın. nispeten diğerlerine göre iyiyiz bu konuda. taraftarı çekecek daha fazla içerik üretmeliyiz. gsplus uygulaması biraz daha mantıklı buna göre. indirim falan tanımlamıslar bazı firmalarla. bilet önceliği vs var. dries ve muslera söyleşisi güzeldi mesela. saha içi daha fazla şeyler lazım yetmez bunlar.
Brüt maaşı 12 milyon gösteriyor kaynaklar. Net 6 civarı.
Herhalde çözülür. Buradan dönmesin zorunlu satın alma ile gönderelim.