Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.658
- 48.096
- 4.933
Anne karnından alsaydık
Bu para verilir mi lan bu yaştaki çocuğa? Umarım Messi olur
Geçen sene 10 milyona altınordu satılıyordu kulübü alsak daha iyiydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anne karnından alsaydık
Bu para verilir mi lan bu yaştaki çocuğa? Umarım Messi olur
Txiki Begiristainnnnnnnnn
Hem kalecilik hem sagbek hem stoper oynayabilen adam araştırmaya başladım fmdearda ünyay'ın hazırlık maçları ve kamp performansı, stoper transferi stratejisini tamamen değiştirdi sanırım.
kaleci + sağ bek/stoper oynayabilen atletik bir herif alıp transferi kapatacağız gibi.
keşke bir de genç/dinamik bir orta saha oyuncusu da alsak.
EVet. Transfer iptal malesefSaglik kontrollerinde problem mi cikti acaba
yıllık ciddi gideri var kulubun ama bence de satın alınmalı.Geçen sene 10 milyona altınordu satılıyordu kulübü alsak daha iyiydi
Hem kalecilik hem sagbek hem stoper oynayabilen adam araştırmaya başladım fmde
Kadroda tutuyorsak yedeklemek zorunda ki faul problemi dışında fena değil orada. Hücumda fazla şans bulamazSallai'nin sağ beki yedeklemesi mümkün değil renktaş
Ancak çok zor da kalırsak tsl'de oynatabiliriz
Kaldı ki orada bile muamma bence
çünkü çok dengesiz hareketleri var
Her an bizi yakabilir
Onu yerine net bir yerli sağ bek lazım
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu ne renkdasTaksiki mi
Arda Ünvay için ben de çok ümitliyim şans verilmesinden de yanayım ama koca sezonu 3 stoper ile mi geçereceğiz renktaşım ? ki Abdülkerim 'in sezon içinde ciddi düştüğü dönemler oluyor bunun haricinde Davison da sakatlık + ceza filan derken sezon içinde 7-8 maç kaçırıyor. Zaten şey çok saçma 24/25 sezonunda Abdülkerim tüm sezon boyunca en çok sahada kalan oyuncumuz olmuş 4.300 dakika ile Davinson 3.800 dakika sahada kalmış yine aynı en çok süre bulan oyunculardan olmuş. Bunun sebebi de geriye kalan stoperler Cuesta & Metehan ve Nelsson üçlüsü toplam 1.900 dakika forma giymiş ki Metehan & Cuesta 'nın filan bek olarak forma giydiği maçlar olmasına rağmen bu seviyede kalmış süre bulduklarıStoper icin Arda Ünyay riskine girerim eger uygun stoper bulunamazsa