Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Leao haberleri hem şımarıklık hem de yalan dolan, 4-5 eksiğimiz var rotasyon ve 11 için, elimizde Barış gibi önemli bir oyuncu var 17 tane yabancımız var Leao yazıyorlar hem şuan gerek yok hem de mantık dışı kaleci stoper sağ bek genç orta saha alsınlar çöpleri gönderebilsinler de sonra bakarız kadronun son durumuna

arda ünyay'ın hazırlık maçları ve kamp performansı, stoper transferi stratejisini tamamen değiştirdi sanırım.

kaleci + sağ bek/stoper oynayabilen atletik bir herif alıp transferi kapatacağız gibi.

keşke bir de genç/dinamik bir orta saha oyuncusu da alsak.
Hem kalecilik hem sagbek hem stoper oynayabilen adam araştırmaya başladım fmde

Hem kalecilik hem sagbek hem stoper oynayabilen adam araştırmaya başladım fmde
1753979768384.webp

Sallai'nin sağ beki yedeklemesi mümkün değil renktaş

Ancak çok zor da kalırsak tsl'de oynatabiliriz

Kaldı ki orada bile muamma bence

çünkü çok dengesiz hareketleri var

Her an bizi yakabilir

Onu yerine net bir yerli sağ bek lazım

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kadroda tutuyorsak yedeklemek zorunda ki faul problemi dışında fena değil orada. Hücumda fazla şans bulamaz

Şl lig asamasi öncesi kadro bildirim tarihi 2 eylülmus bizim sanildigi kadar vaktimiz felan yok.Bu gunden itibaren bosa gecen her gunde iyi adam alma sansimiz azaliyor uyananin yonetim.

Cibara'nın yaptığı doğru değil.

bitmemiş işte bir yayında 1-2 güne biter falan diyorsan - ve bu işte karşı tarafın City ise , hata yapıyorsun.

edit: gerçi "bir kaleci" demiş.

genede "benim orada 1 2 anterman izlemekten başka olayım yok" deyip bunları konuşuyor olması komik baya.

Stoper icin Arda Ünyay riskine girerim eger uygun stoper bulunamazsa
Arda Ünvay için ben de çok ümitliyim şans verilmesinden de yanayım ama koca sezonu 3 stoper ile mi geçereceğiz renktaşım ? ki Abdülkerim 'in sezon içinde ciddi düştüğü dönemler oluyor bunun haricinde Davison da sakatlık + ceza filan derken sezon içinde 7-8 maç kaçırıyor. Zaten şey çok saçma 24/25 sezonunda Abdülkerim tüm sezon boyunca en çok sahada kalan oyuncumuz olmuş 4.300 dakika ile Davinson 3.800 dakika sahada kalmış yine aynı en çok süre bulan oyunculardan olmuş. Bunun sebebi de geriye kalan stoperler Cuesta & Metehan ve Nelsson üçlüsü toplam 1.900 dakika forma giymiş ki Metehan & Cuesta 'nın filan bek olarak forma giydiği maçlar olmasına rağmen bu seviyede kalmış süre buldukları

Sağlam bir stoperin gelip tek başına +2.000 dakika forma giyip Abdülkerim ve Davinson ikilisinin üzerinden yük alması gerekiyor. Abdülkerim bir sezon daha 4.300 dakika forma giyebilir mi? Bence dayanamaz. Arda Ünvay muhtemel Metehan'ın ayrılığı sonrası onun yerini alabilir umarım 600-700 dakika civarında izleriz Arda 'yı sezon içinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt