Transfer Nöbeti #12

Sezona İki Stoperle Girecek Olmamız Hk. Düşünceniz!

• Kullanılan toplam oy
    93
  • Bu anket kapanacak: .
Hahaahah güldürdün beni be Melikşah daha az kibirliydi senden.

1. Si sana para kazaniyorsun bu işten diyen oldu mu? Olmadı.

2. Si burada Tolgahan a kadar laf söyleyip kendini yüceltmeye çalışan ben miyim yoksa sen mi?

3.sü ve en önemlisi, hani herşeyin farkındaymissin ya o zaman bu yaşına kadar tanımadığın insanlar hakkında atıp tutmamayi da biliyor olman gerekirdi. Benim sosyal hayatımin zekâtını versem senin bir ömrüne yeter.

Dürüst ol egomu sisirdim hoşuma da gitti ama patladım de geç ki bari dürüst biriymiş diyebilelim.

Düşüncelerimi o kadar kanıtlar haldesin ki :D Zekatını verecekmiş, senin çapın max forum kadardır ne anlatıyorsun?

Hiçbir şey okumayıp boş boş konuştuğun o kadar belli ki. Tolgahan'ı burada belki 50 kere övdüm, çocuğun tek hatasının da Twitter'da işleyişin gidişatını anlayamaması yoksa kaynağının bile ne kadar sağlam olduğunu kaç kere söyledim. Ben ona her eeey tolgadan diye takıldığımda arkasından canımız sıkılıyor eğlenmeyelim mi arada dedim.

Benim kibrim falan yok, adabıyla soru sorusunu soran her adamı da tek tek alıntıladım yanıtladım havada bırakmamaya çalıştım.

Fakat siz olumsuzluktan beslenen, muhalefet kültürünü bir b.k sanan kompleksli insanlarsınız.

Hadi kendi kendine eğlenirsin arkamdan öyleydi böyleydi diye nevzatı değerlendirisin sonra.

Sanane kiminle ne iletişimi kurup kurmayacağımı sana mı soracağım? Adam bana saçma sapan ithamda bulunup fındık kadar aklıyla laflar etmeye kalkarsa cevabını alır. Seni ne geriyor? Hayırdır forumun sahibi misiniz anca atlayıp duruyorsun? Üyesiysen diye konuşuyorsan ben 2010'da girdim ilk bu foruma ben mi sahibiyim moduna gireyim? @Recep Buruk PM de konuştuğumuzda Serdar'ın banlanmasına üzüldüğümü söylediğimde, üyelerin forumun sahibiymiş gibi konuşmasına izin vermiyoruz demiştin ama maşallah hepsi yönetici gibi ahkam kesme kafasında.

Tekrar sana dönecek olursak sen ne b.k biliyorsun onu söyle? Bilmiyorsan, sus ya yazılanı oku ya da okuma tercihini yap. Senin gibi 7 24 boş boş oturuyor muyuz sanıyorsun? İşimiz var, kendi hayatımız var vakit buldukça girip yazıyoruz. Ne zaman işim var yazacağım deyip yazmamazlık yaptım?

Boş boş konuşmakta üstünüze yok yemin ederim. 50 kere açıkladığımız isimleri papağan gibi konuşup duruyorsun. Bak bakalım Reij'in babası bugün ne demiş GS ile alakalı. 10 milyon fark senin cebindeki 10 tl mi de 10 milyon fark var diye soru soruyorsun?

Bu kadar adam gerizekalı hepsi başkana düşman durduk yere sallıyor öyle mi? Hepsi biten transferlere başkan giriyor diye uyduruyorlar yani?

Yazık kafanıza. Sanki biz yapıyoruz transferi biz imza atıyoruz. Güvendiğimiz insanlardan gelen bilgi. Tolganın tweet altına bakıyorum sizin zihniyetinizdeki elemanlar koşuşmuş hemen. Her zaman amacınız bağcıyı dövmek, olumsuzluktan besleniyorsunuz çünkü.

Adabıyla dinleyen, soru soran, karşısındakini de insan yerine koyup saygı duyan herkese teşekkürler. Herkesin de işi gücü rast gitsin.

@Emrah Yıldırım Sağ ol, davet ettin. İcabet etmek gerekirdi, ettik ama bu forumu neden bıraktığımı bu tayfa hatırlattı tekrardan.

Ekşideyken forumla alakalı bir şey yazmıştım. UA'nın forumu ve GS Sözlük dışında taraftarın ortak bir yerde buluşacağı forum yok. Biri UA kuralları geçerli diğerinde de yazarlık süreci çok uzun. Bu platform kendi potansiyelini kullansa, bunlar gibi toksik tiplerden arınsa daha iyi yerlere gelir daha aktif kalır. Bunlar gibi tipler transferin dışında normal takımla alakalı sohbet etmek isteyen adamları da kaçırır. Naçizane tavsiye olsun.

Selametle herkese.

alper altun engellenmiştir
1787669645516.webp

Güzel, Leao da bize kaldı.

Herhangi bir transfer iddiasının altını herhangi bir mantığa oturtursanız hepiniz transfer duyumcusu olabilirsiniz. Bazı insanlar bu "duyumcu" rollenmesinde maden buldu ve sağda solda etkileşim mastürbasyonu yapıyor. İnsanlar bu yalanları iştahla tüketmese hiçbiri var olamaz. Sebep sonuç ilişkisi.

Düşüncelerimi o kadar kanıtlar haldesin ki :D Zekatını verecekmiş, senin çapın max forum kadardır ne anlatıyorsun?

Hiçbir şey okumayıp boş boş konuştuğun o kadar belli ki. Tolgahan'ı burada belki 50 kere övdüm, çocuğun tek hatasının da Twitter'da işleyişin gidişatını anlayamaması yoksa kaynağının bile ne kadar sağlam olduğunu kaç kere söyledim. Ben ona her eeey tolgadan diye takıldığımda arkasından canımız sıkılıyor eğlenmeyelim mi arada dedim.

Benim kibrim falan yok, adabıyla soru sorusunu soran her adamı da tek tek alıntıladım yanıtladım havada bırakmamaya çalıştım.

Fakat siz olumsuzluktan beslenen, muhalefet kültürünü bir b.k sanan kompleksli insanlarsınız.

Hadi kendi kendine eğlenirsin arkamdan öyleydi böyleydi diye nevzatı değerlendirisin sonra.
Olm haberlerin patlayınca Okan hocayı boklamadin mi?

Kibirli değilim diyorsun ben hariç kaç kişi kibir bombası olduğunu yazmis git bir bak.

Neyini kanıtlamissin Allah için söyle bakayım. Kendin profesorsun bizi çoban mi sanıyorsun? Burada herkes belli bir mevkiye gelmiş aynı renkleri seven insanlar hayırdır senin bir yaran mi var?

Ben 3 üniversite okudum şimdi de meyvesini yiyorum yata yata çalışırim sende kassaydin kendini de aglamasaydin bu kadar.

Sen daha girdiğin formdaki jargonu bilmiyorsun. Adı üzerinde Forum burası. Birşey dersin tutmazsa alay edilir. Skor verirsin tutmazsa makara geçilir.

Sen kimsin çapın Forum kadar diyorsun da formun çapını biliyor musun acaba ne insanlar var burada yanında dursan önünü iliklersin. 5 dk önce engelledim diyip çocuk gibi yine yazıyorsun yazma canım kardeşim git haberlerini al egonu şisir

Şurada 10 gün daha kolpa konuşup dağılacağız üzülmeye değmez.

Geri
Üst Alt