Mustafa Yiğit
Sarı Üye
- 5 Ağustos 2026
- 488
- 1.049
- 433
Hahaahah güldürdün beni be Melikşah daha az kibirliydi senden.
1. Si sana para kazaniyorsun bu işten diyen oldu mu? Olmadı.
2. Si burada Tolgahan a kadar laf söyleyip kendini yüceltmeye çalışan ben miyim yoksa sen mi?
3.sü ve en önemlisi, hani herşeyin farkındaymissin ya o zaman bu yaşına kadar tanımadığın insanlar hakkında atıp tutmamayi da biliyor olman gerekirdi. Benim sosyal hayatımin zekâtını versem senin bir ömrüne yeter.
Dürüst ol egomu sisirdim hoşuma da gitti ama patladım de geç ki bari dürüst biriymiş diyebilelim.
Düşüncelerimi o kadar kanıtlar haldesin ki
Hiçbir şey okumayıp boş boş konuştuğun o kadar belli ki. Tolgahan'ı burada belki 50 kere övdüm, çocuğun tek hatasının da Twitter'da işleyişin gidişatını anlayamaması yoksa kaynağının bile ne kadar sağlam olduğunu kaç kere söyledim. Ben ona her eeey tolgadan diye takıldığımda arkasından canımız sıkılıyor eğlenmeyelim mi arada dedim.
Benim kibrim falan yok, adabıyla soru sorusunu soran her adamı da tek tek alıntıladım yanıtladım havada bırakmamaya çalıştım.
Fakat siz olumsuzluktan beslenen, muhalefet kültürünü bir b.k sanan kompleksli insanlarsınız.
Hadi kendi kendine eğlenirsin arkamdan öyleydi böyleydi diye nevzatı değerlendirisin sonra.