Transfer Nöbeti #12

Sezona İki Stoperle Girecek Olmamız Hk. Düşünceniz!

• Kullanılan toplam oy
    86
  • Bu anket kapanacak: .
Mate Sarr
Leao
Tell ya da Panoramenko ya da Franculino
Ümit Akdağ
Celil

Herhangi bir transfer iddiasının altını herhangi bir mantığa oturtursanız hepiniz transfer duyumcusu olabilirsiniz. Bazı insanlar bu "duyumcu" rollenmesinde maden buldu ve sağda solda etkileşim mastürbasyonu yapıyor. İnsanlar bu yalanları iştahla tüketmese hiçbiri var olamaz. Sebep sonuç ilişkisi.
Şu anda girip 2027'de sözleşmesi bitecek oyunculara bakıp oradan bir sürü özel transfer duyumcusu haberi çıkarılabilir mesela.

Olm haberlerin patlayınca Okan hocayı boklamadin mi?

Kibirli değilim diyorsun ben hariç kaç kişi kibir bombası olduğunu yazmis git bir bak.

Neyini kanıtlamissin Allah için söyle bakayım. Kendin profesorsun bizi çoban mi sanıyorsun? Burada herkes belli bir mevkiye gelmiş aynı renkleri seven insanlar hayırdır senin bir yaran mi var?

Ben 3 üniversite okudum şimdi de meyvesini yiyorum yata yata çalışırim sende kassaydin kendini de aglamasaydin bu kadar.

Sen daha girdiğin formdaki jargonu bilmiyorsun. Adı üzerinde Forum burası. Birşey dersin tutmazsa alay edilir. Skor verirsin tutmazsa makara geçilir.

Sen kimsin çapın Forum kadar diyorsun da formun çapını biliyor musun acaba ne insanlar var burada yanında dursan önünü iliklersin. 5 dk önce engelledim diyip çocuk gibi yine yazıyorsun yazma canım kardeşim git haberlerini al egonu şisir

Hala saçmalıyorsun aklı selim insan gibi biri sanıyorum konuşmaya başladıkça 2 gram aklın olduğunu gösteriyorsun onu da gidip muhalefet olmaya harcıyorsun.

Transfer olmadığı için hocayı mı bokluyorum yoksa olan biten hiçbir şeye sesini çıkartmamasına mı kızıyorum? Bunun ayrımını yapamayacak kadar düşük zekaya sahip birisin.

At ağızlı sana illa tek tek her şeyi göstereyim mi? Lesley'in imzalandığını herkesten 2 saat önce yazan ben, Batrakov olumsuz derken bitti diyen ben, Batrakov konusu kapanmış adı geçmiyorken dillendiren ben, salı geliyor diyen ben. Daha 2 gün önce Jelert'in son detayı konuşuluyor dedikten 2 saat sonra kap ı geldi bir yerlerinle okumak yerine gözünü kullansaydın bunların hepsini görürdün. Bunlar bilgi değil gayet resmileşen ve 2-3 saat sonra sıcakken giren şeyler.

Musiala konusunu patlatan benim, Demiroviç olmayacak diye 1 haftadır konuşuyorum ne istiyorsun daha? Hatta uzak tarihe gitmeyeyim 1 hafta önce Pape Sarr'ın tekrardan gündeme geleceğini söyleyen benim ertesi gün her yerde yayılmaya başladı. Yeterli mi gözüm?

Leao, Can ikilisinin süreçlerine kadar yazıyoruz ne olup bittiğini, neden havada kaldıklarını neden ilerleme kaydedilmediklerini. Ne istiyorsun güzelim seni de alıp görüşmelere mi götüreceğiz?

Ne iş yaptığımdan neci olduğumdan bihabersin 3 üniversite okunduğunda övünecek kadar zavallısın işte :D Allah bilir onda da gidip su bilimleri falan okumuşsundur.

Sen kısa donla gezerken, ben TR'deki ilk forumları kuran adamlardanım. İşimiz bu bana gelip zavallı zihniyetinizi forum jargonu diye yansıtma. Sizin jargonunuz kompleks o kadar.

Forumun çapı değil senin çapın max forum. 3 üniversite okumuşsun, okuduğunu anlamayı öğrenecek seviyeye gelememişsin zavallı şahsiyet.

Hadi git şimdi at gözlüğünle nevzat okumaya devam.

Musiala konusunu patlatan benim, Demiroviç olmayacak diye 1 haftadır konuşuyorum ne istiyorsun daha? Hatta uzak tarihe gitmeyeyim 1 hafta önce Pape Sarr'ın tekrardan gündeme geleceğini söyleyen benim ertesi gün her yerde yayılmaya başladı. Yeterli mi gözüm?

HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA

Hala saçmalıyorsun aklı selim insan gibi biri sanıyorum konuşmaya başladıkça 2 gram aklın olduğunu gösteriyorsun onu da gidip muhalefet olmaya harcıyorsun.

Transfer olmadığı için hocayı mı bokluyorum yoksa olan biten hiçbir şeye sesini çıkartmamasına mı kızıyorum? Bunun ayrımını yapamayacak kadar düşük zekaya sahip birisin.

At ağızlı sana illa tek tek her şeyi göstereyim mi? Lesley'in imzalandığını herkesten 2 saat önce yazan ben, Batrakov olumsuz derken bitti diyen ben, Batrakov konusu kapanmış adı geçmiyorken dillendiren ben, salı geliyor diyen ben. Daha 2 gün önce Jelert'in son detayı konuşuluyor dedikten 2 saat sonra kap ı geldi bir yerlerinle okumak yerine gözünü kullansaydın bunların hepsini görürdün. Bunlar bilgi değil gayet resmileşen ve 2-3 saat sonra sıcakken giren şeyler.

Leao, Can ikilisinin süreçlerine kadar yazıyoruz ne olup bittiğini, neden havada kaldıklarını neden ilerleme kaydedilmediklerini. Ne istiyorsun güzelim seni de alıp görüşmelere mi götüreceğiz?

Ne iş yaptığımdan neci olduğumdan bihabersin 3 üniversite okunduğunda övünecek kadar zavallısın işte :D Allah bilir onda da gidip su bilimleri falan okumuşsundur.

Sen kısa donla gezerken, ben TR'deki ilk forumları kuran adamlardanım. İşimiz bu bana gelip zavallı zihniyetinizi forum jargonu diye yansıtma. Sizin jargonunuz kompleks o kadar.

Forumun çapı değil senin çapın max forum. 3 üniversite okumuşsun, okuduğunu anlamayı öğrenecek seviyeye gelememişsin zavallı şahsiyet.

Kanka gitsene artık

Size her zaman saygı duydum ama ne olursa olsun bence Su Bilimleri öğrencilerinden ve mezunlarından özür dilemelisiniz

Geri
Üst Alt