Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.494
- 25.898
- 3.183
2026 yılında Ekşi'yi tinder olarak kullanıyorum diyen birinin tanımadığı insanlara hayat tavsiyesinde bulunup asosyal tipsiniz demesi gibi nöbet.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tolgahan daha iyisi için bekletiliyorSon anda mi vazgecti ağabey
O kolpaçıydı ya.Meliksah bile daha vefaliydi abi
Epostasını aktif edecekken görmüş ağabeySon anda mi vazgecti ağabey
Bundan farkı ne pekiO kolpaçıydı ya.
Şu anda girip 2027'de sözleşmesi bitecek oyunculara bakıp oradan bir sürü özel transfer duyumcusu haberi çıkarılabilir mesela.Herhangi bir transfer iddiasının altını herhangi bir mantığa oturtursanız hepiniz transfer duyumcusu olabilirsiniz. Bazı insanlar bu "duyumcu" rollenmesinde maden buldu ve sağda solda etkileşim mastürbasyonu yapıyor. İnsanlar bu yalanları iştahla tüketmese hiçbiri var olamaz. Sebep sonuç ilişkisi.
Bu forumu kaldırabilecek, buradaki kafayı yaşayabilecek tek duyumcu, haberci Burhan Can Terzi bence
diğeri özelden konum istiyorduBundan farkı ne peki
MantıklıŞu anda girip 2027'de sözleşmesi bitecek oyunculara bakıp oradan bir sürü özel transfer duyumcusu haberi çıkarılabilir mesela.
Balon mu alıyoruz laa yoksa
Musiala konusunu patlatan benim, Demiroviç olmayacak diye 1 haftadır konuşuyorum ne istiyorsun daha? Hatta uzak tarihe gitmeyeyim 1 hafta önce Pape Sarr'ın tekrardan gündeme geleceğini söyleyen benim ertesi gün her yerde yayılmaya başladı. Yeterli mi gözüm?
Kanka gitsene artık
Size her zaman saygı duydum ama ne olursa olsun bence Su Bilimleri öğrencilerinden ve mezunlarından özür dilemelisiniz