Transfer Nöbeti #12

Hangi Futbolcuyu İstersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    165
  • Anket kapatılmış .
40+ bonusla 60 desek tamam derler o zaman malmıyız hocam 60 a adam alalım kusura bakmayın düz 40 a okey olmuyorlar bunlar

Tamam işte biz 40+ bonusa okey değiliz.

Şimdi tekrar okuyunca anladım demek istediğini. Onlar 60'ı bonuslarla istiyorlar zaten cash 60 olmayacağını biliyorlar oyuncu için hiçbir takımdan.

Biz de o rakamlara çıkmıyoruz ama medyada pompalandığı gibi talibi yok Leao'nun.

40'ı düz masaya koyduk hadi tamamlayalım artık dediğimiz vakit alırız. Ama konu başkan.

Transfer dönemi bitsin konuşuruz neden onay vermediği durumları.

Kim niye etsin ki şu süreçten. Başkan bile memnun değil bence.

Ne kadar doğru bilmiyorum tabii ama içeride konuşulan olaylardan biri de bu dönem bir şekilde atlatılıp Erden abiyle buzları eritip tekrar getirmek.
ET akıllı insan. Sanmıyorum bir daha DÖ ve avanesi ile yanyana gelsin

Kim niye etsin ki şu süreçten. Başkan bile memnun değil bence.

Ne kadar doğru bilmiyorum tabii ama içeride konuşulan olaylardan biri de bu dönem bir şekilde atlatılıp Erden abiyle buzları eritip tekrar getirmek.
Yapacağı tek doğru hamle bu olur zaten... Zamanında benden sonraki başkan diyordu... Sonradan yalnız bıraktı adamı... Erden Timur u göreve getirsin ve transfer yapmasın ben tamamım....

Erden Timur!!! Artık ailenle vakit geçirdiğin yetmez mi? Dünya işlerine odaklanalım kardeşim....

Yapacağı tek doğru hamle bu olur zaten... Zamanında benden sonraki başkan diyordu... Sonradan yalnız bıraktı adamı... Erden Timur u göreve getirsin ve transfer yapmasın ben tamamım....
Erden teklife nasıl bakar bilemeyiz tabii. Bu da şimdilik bir duyum.

Aynı şekilde üyeler içerisinde imza toplama fikri duyumu da var geçen söylemiştim.

Camianın aşırı rahatsız olduğu konular var özellikle genç üyelerin.

Sabah sabah foruma girip kahve konyak mavralarini okuyunca biz

edit: küfürlü foto yasak

Vallahi şu başkan ve yönetime ana avrat küfür edip ceza almamak için kendimi zor tutuyorum. Ne için sattınız arkadaş şu şampiyonluğu çıkın açıklayın mantıklı bi şekilde yada o koltuktan derhal kalkın gölge bile etmeyin milletede cinnet geçirtmeyin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tamam işte biz 40+ bonusa okey değiliz.

Şimdi tekrar okuyunca anladım demek istediğini. Onlar 60'ı bonuslarla istiyorlar zaten cash 60 olmayacağını biliyorlar oyuncu için hiçbir takımdan.

Biz de o rakamlara çıkmıyoruz ama medyada pompalandığı gibi talibi yok Leao'nun.

40'ı düz masaya koyduk hadi tamamlayalım artık dediğimiz vakit alırız. Ama konu başkan.

Transfer dönemi bitsin konuşuruz neden onay vermediği durumları.
Belli ya neden onay vermediği, kısa vadeli borç yükü fazla, gelir gider dengesi yok, sıcak para akısı yok yani klüpte, bundan dolayı da genel kurullarda ekside gözükmemek icin vermiyor.

Geri
Üst Alt