- 5 Eylül 2014
- 86.622
- 73.211
- 4.513
hocam kaynağıma teyit ettirip bilgiyi hemen veriyorum akşama kadar sorun ne soracaksınızKahve makinem bozuldu öneride bulunur musunuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocam kaynağıma teyit ettirip bilgiyi hemen veriyorum akşama kadar sorun ne soracaksınızKahve makinem bozuldu öneride bulunur musunuz
40+ bonusla 60 desek tamam derler o zaman malmıyız hocam 60 a adam alalım kusura bakmayın düz 40 a okey olmuyorlar bunlar
Oral sever mi ?Gsc transfer için yanarken, oral severin genel dünya haberleri başlığını hortlatmasi gibi nobet
ET akıllı insan. Sanmıyorum bir daha DÖ ve avanesi ile yanyana gelsinKim niye etsin ki şu süreçten. Başkan bile memnun değil bence.
Ne kadar doğru bilmiyorum tabii ama içeride konuşulan olaylardan biri de bu dönem bir şekilde atlatılıp Erden abiyle buzları eritip tekrar getirmek.
Yapacağı tek doğru hamle bu olur zaten... Zamanında benden sonraki başkan diyordu... Sonradan yalnız bıraktı adamı... Erden Timur u göreve getirsin ve transfer yapmasın ben tamamım....Kim niye etsin ki şu süreçten. Başkan bile memnun değil bence.
Ne kadar doğru bilmiyorum tabii ama içeride konuşulan olaylardan biri de bu dönem bir şekilde atlatılıp Erden abiyle buzları eritip tekrar getirmek.
Anket geliyor hocam. Yakında sonucu alirizOral sever mi ?![]()
Erden teklife nasıl bakar bilemeyiz tabii. Bu da şimdilik bir duyum.Yapacağı tek doğru hamle bu olur zaten... Zamanında benden sonraki başkan diyordu... Sonradan yalnız bıraktı adamı... Erden Timur u göreve getirsin ve transfer yapmasın ben tamamım....
Hocam sagbek kim oynayacak. Yine barış Alper Yılmaz miPonomarenko,
Abde,
Zeze (Hiç izlemedim, iyi diyorlar),
PM Sarr,
Singo/Sallai out...
Uçurur uçurur. harika olur tadından yenmezPonomarenko,
Abde,
Zeze (Hiç izlemedim, iyi diyorlar),
PM Sarr,
Singo/Sallai out...
Performansı bu hallerdeyken sağ bek oynamasını istiyorum valla ben de... Hep söylüyorum bu çocuğa bek olmak çok daha fazla yakışıyor...Hocam sagbek kim oynayacak. Yine barış Alper Yılmaz mi
Belli ya neden onay vermediği, kısa vadeli borç yükü fazla, gelir gider dengesi yok, sıcak para akısı yok yani klüpte, bundan dolayı da genel kurullarda ekside gözükmemek icin vermiyor.Tamam işte biz 40+ bonusa okey değiliz.
Şimdi tekrar okuyunca anladım demek istediğini. Onlar 60'ı bonuslarla istiyorlar zaten cash 60 olmayacağını biliyorlar oyuncu için hiçbir takımdan.
Biz de o rakamlara çıkmıyoruz ama medyada pompalandığı gibi talibi yok Leao'nun.
40'ı düz masaya koyduk hadi tamamlayalım artık dediğimiz vakit alırız. Ama konu başkan.
Transfer dönemi bitsin konuşuruz neden onay vermediği durumları.
İkisinden biri demiş singo ya da Salai çık. Olmadı yerli biri getirsinHocam sagbek kim oynayacak. Yine barış Alper Yılmaz mi