Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 116.589
- 103.530
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben milanın 40 a okey olacagını sanmıyom bonussuzTamam işte biz 40+ bonusa okey değiliz.
Şimdi tekrar okuyunca anladım demek istediğini. Onlar 60'ı bonuslarla istiyorlar zaten cash 60 olmayacağını biliyorlar oyuncu için hiçbir takımdan.
Biz de o rakamlara çıkmıyoruz ama medyada pompalandığı gibi talibi yok Leao'nun.
40'ı düz masaya koyduk hadi tamamlayalım artık dediğimiz vakit alırız. Ama konu başkan.
Transfer dönemi bitsin konuşuruz neden onay vermediği durumları.

Bu konuyu devre arası dönemde ekşide yazmıştım.Belli ya neden onay vermediği, kısa vadeli borç yükü fazla, gelir gider dengesi yok, sıcak para akısı yok yani klüpte, bundan dolayı da genel kurullarda ekside gözükmemek icin vermiyor.
saat mi? Dakika basina düsürdüm benAna avrat küfür etmediğimiz tek bir saat yok.
Peki sizce hocam durum dışarıdan göründüğü kadar kötü mü yoksa şapkadan tavşan(lar) çıkmasını bekliyor musunuz?Bu konuyu devre arası dönemde ekşide yazmıştım.
Genel kurulun mali yönden eleştirmesinden çok çekiniyor başkan. Seçim zamanı diye mesela Lookman olayına girmemişti.
Mali açıdan çok tırsan bir isim çünkü üyelerin büyük bölümü buradan eleştiriyor.
Nedim sertel yine mıhlanmıs![]()
Benim anladığım, Erden Timur'un olayında sadece başkanlik durum yok. Yönetimden bir çok kişi adamı uzaklaştırmak için ellerinden geleni ardına koymadılar.Erden teklife nasıl bakar bilemeyiz tabii. Bu da şimdilik bir duyum.
Aynı şekilde üyeler içerisinde imza toplama fikri duyumu da var geçen söylemiştim.
Camianın aşırı rahatsız olduğu konular var özellikle genç üyelerin.
icinden et musabım duygularını yazıya dökmesaat mi? Dakika basina düsürdüm ben
Demirden korkanın trene binmemesi gerek...Bu konuyu devre arası dönemde ekşide yazmıştım.
Genel kurulun mali yönden eleştirmesinden çok çekiniyor başkan. Seçim zamanı diye mesela Lookman olayına girmemişti.
Mali açıdan çok tırsan bir isim çünkü üyelerin büyük bölümü buradan eleştiriyor.
2.9 23:59 deadline verdim. Okkali küfür show gelecekicinden et musabım duygularını yazıya dökme
bu iyiydi yav