Transfer Nöbeti #12

Hangi Futbolcuyu İstersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    165
  • Anket kapatılmış .
1787660403229.webp

Tamam işte biz 40+ bonusa okey değiliz.

Şimdi tekrar okuyunca anladım demek istediğini. Onlar 60'ı bonuslarla istiyorlar zaten cash 60 olmayacağını biliyorlar oyuncu için hiçbir takımdan.

Biz de o rakamlara çıkmıyoruz ama medyada pompalandığı gibi talibi yok Leao'nun.

40'ı düz masaya koyduk hadi tamamlayalım artık dediğimiz vakit alırız. Ama konu başkan.

Transfer dönemi bitsin konuşuruz neden onay vermediği durumları.
ben milanın 40 a okey olacagını sanmıyom bonussuz

Belli ya neden onay vermediği, kısa vadeli borç yükü fazla, gelir gider dengesi yok, sıcak para akısı yok yani klüpte, bundan dolayı da genel kurullarda ekside gözükmemek icin vermiyor.
Bu konuyu devre arası dönemde ekşide yazmıştım.

Genel kurulun mali yönden eleştirmesinden çok çekiniyor başkan. Seçim zamanı diye mesela Lookman olayına girmemişti.

Mali açıdan çok tırsan bir isim çünkü üyelerin büyük bölümü buradan eleştiriyor.

Genel kurulun mali yönden eleştirmesinden çok çekiniyor başkan. Seçim zamanı diye mesela Lookman olayına girmemişti.

Mali açıdan çok tırsan bir isim çünkü üyelerin büyük bölümü buradan eleştiriyor.
Peki sizce hocam durum dışarıdan göründüğü kadar kötü mü yoksa şapkadan tavşan(lar) çıkmasını bekliyor musunuz?

Erden teklife nasıl bakar bilemeyiz tabii. Bu da şimdilik bir duyum.

Aynı şekilde üyeler içerisinde imza toplama fikri duyumu da var geçen söylemiştim.

Camianın aşırı rahatsız olduğu konular var özellikle genç üyelerin.
Benim anladığım, Erden Timur'un olayında sadece başkanlik durum yok. Yönetimden bir çok kişi adamı uzaklaştırmak için ellerinden geleni ardına koymadılar.

Demirden korkanın trene binmemesi gerek...

Başımız böyle saçma salak dönemlerin nedense hep Cenk Ergün denilen kel yönetimde yada aktif görevde olduğu zamanlar gelmesi de düşündürücü.

Ağalar taga destek verelim elimizden başka bir şey gelmiyor. Diğer seçenek point otelin önüne S.çmak onu da yaptırmazlar bize. Kavgayı sonra da ederiz. Lütfen #dursunözbekistifa tagına destek

Geri
Üst Alt