- 18 Temmuz 2009
- 82.672
- 242.159
- 5.263
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yabancı sınırında sıkıntı olmasa çok iyi yedek olurdu Demirovic. Sadece kontenjandan dolayı ilk 11 olmayacak adama harcamak yanlış bence. Oyuncunun kalitesinde sıkıntı ne tam olarak? Gerçek manada soruyorum bunu çok izlediğim ligde değil sonuçta? Hem istatistikler hem fiziksel oyunu falan bize uygun geliyor gibi.Demirović için sıcak değilim ama forvet lazım bize, Osimhen'e Allah korusun birşey olsa yandık komple. Şuan yoruldugunda kimseyi sahaya suremiyoruz.
Yoksa ana hedef bu paralara Leao olmalı o olmazsa Sarr gibi fişek herif gelsin. Ama forvet de lazim öyle ya da böyle, parasını konuşmaktan bıktım şahsen.
3 ay beklemekten sıkıldım..
En olmasini istemedigim senaryo.Yalnız en ufak olumsuzlukta özellikle skorda geri düşersek o stad olumsuzluktan yıkılır.
Hem yönetim hem de bazı futbolcular direk feci şekilde ıslıklanır.
demirovic gayet is yapar bizde ama rakam cokYabancı sınırında sıkıntı olmasa çok iyi yedek olurdu Demirovic. Sadece kontenjandan dolayı ilk 11 olmayacak adama harcamak yanlış bence. Oyuncunun kalitesinde sıkıntı ne tam olarak? Gerçek manada soruyorum bunu çok izlediğim ligde değil sonuçta? Hem istatistikler hem fiziksel oyunu falan bize uygun geliyor gibi.
Sinek ikili olmayi kabullenmesin
Vermiştik, geri aldınız.1 tane üye kurban vermezsek trans gelmez
sonra fb sampiyonlugu izlerdikokan yapi olarak öyle bi tip degil,naiflikten kiriliyo
FT gelirdi bunun hakkindan da 2 ay fln calisabildi max
-28 yaşındaki Demirović'e neden 22 milyon euro verelim
-28 yaşındaki Sarr'a neden 45-50 verelim?
-27 yaşındaki Leao'ya neden 40-45 verelim?
Arkadaş siz oğlumuza gelin falan mi bakıyorsunuz kimseyi almayalım mı, sanki parayı cebinizden veren sizsiniz. Onu beğenme şunu beğenme, neyin hesabı bu sürekli? Sonra Dursun'a laf ediliyor parayı sen mi veriyorsun transfer yapsana diye..
Degildir, hic sanmiyorum.Sn. Erden Timur hazır mıdır acaba ? Tarihte ilk defa taraftar darbesi ile sembolik seçimle başkanlık koltuğuna oturmasına vesile olacağız
Sallai'yi satıp kronik kalacağına Sallai kalmalı.Ben demirovice soğuk değilim,beğendim herifi
Ama lemina,sallai vs den çık kanat ve ortasaha da al ki anlam kazansın hersey