Transfer Nöbeti #12

Hangi Futbolcuyu İstersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    145
  • Bu anket kapanacak: .
giphy.gif

Demirović için sıcak değilim ama forvet lazım bize, Osimhen'e Allah korusun birşey olsa yandık komple. Şuan yoruldugunda kimseyi sahaya suremiyoruz.

Yoksa ana hedef bu paralara Leao olmalı o olmazsa Sarr gibi fişek herif gelsin. Ama forvet de lazim öyle ya da böyle, parasını konuşmaktan bıktım şahsen.

3 ay beklemekten sıkıldım..
Yabancı sınırında sıkıntı olmasa çok iyi yedek olurdu Demirovic. Sadece kontenjandan dolayı ilk 11 olmayacak adama harcamak yanlış bence. Oyuncunun kalitesinde sıkıntı ne tam olarak? Gerçek manada soruyorum bunu çok izlediğim ligde değil sonuçta? Hem istatistikler hem fiziksel oyunu falan bize uygun geliyor gibi.

Demirovice de yazik olacak. Herifin zaten teknik kapasitesi falan kisitli ve kendisi anca önde basarak ve gol pozisyonuna sokarsan pozitif göze batabilir . Bizim taraftar U23 kanat star oyuncu olmazsa, iyi kanat gelmemisini yönetim yerine ona yazar ve herifi her firsatta yemeye calisir.

Yalnız en ufak olumsuzlukta özellikle skorda geri düşersek o stad olumsuzluktan yıkılır.

Hem yönetim hem de bazı futbolcular direk feci şekilde ıslıklanır.
En olmasini istemedigim senaryo.

3-0 falan olup mac sonu tepkiye donusmeli. Takimintaraftar bagrina basmali son dudukte.

Ama bu sefer goztepe maci oncesinde somut seyler yasanacaktir ama 2 ay hayaller masallar sonraisnda demirovic olursa cok tepki olacak

Sn. Erden Timur hazır mıdır acaba ? Tarihte ilk defa taraftar darbesi ile sembolik seçimle başkanlık koltuğuna oturmasına vesile olacağız

Yabancı sınırında sıkıntı olmasa çok iyi yedek olurdu Demirovic. Sadece kontenjandan dolayı ilk 11 olmayacak adama harcamak yanlış bence. Oyuncunun kalitesinde sıkıntı ne tam olarak? Gerçek manada soruyorum bunu çok izlediğim ligde değil sonuçta? Hem istatistikler hem fiziksel oyunu falan bize uygun geliyor gibi.
demirovic gayet is yapar bizde ama rakam cok

kadrona kurarsin eksiklerine tamamlarsin ozaman 10-15m arasi demirovic kimse birsey demez

Tel, Pape Sarr, Zirkzee gelsin. Lemina veya Torreira uzasın.

-28 yaşındaki Demirović'e neden 22 milyon euro verelim
-28 yaşındaki Sarr'a neden 45-50 verelim?
-27 yaşındaki Leao'ya neden 40-45 verelim?

Arkadaş siz oğlumuza gelin falan mi bakıyorsunuz kimseyi almayalım mı, sanki parayı cebinizden veren sizsiniz. Onu beğenme şunu beğenme, neyin hesabı bu sürekli? Sonra Dursun'a laf ediliyor parayı sen mi veriyorsun transfer yapsana diye..

Birinin ısrarla transfer talep ediyor olması; beğenmediği veya maliyetini saçma bulduğu transferi eleştirmesine ya da istememesine engel değildir. Haklı veya haksız burası bu fikirler dile getirilsin diye var. Adam kendi beğendiği veya mantıklı bulduğu oyuncuların her birine 100m bile olsa verilsin ister, beğenmediği saçma bulduğu adama teklif edilen 20m'a "çüş" der, yapmayın der, saçma der... %100 hakkıdır iki fikrini aynı anda dile getirmek...

Ben demirovice soğuk değilim,beğendim herifi

Ama lemina,sallai vs den çık.kanat ve ortasaha da al ki anlam kazansın hersey

Çok bekledik bunu Hayri renktaşım çokkkk

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt