Transfer Nöbeti #12

Hangi Futbolcuyu İstersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    139
  • Bu anket kapanacak: .
Demirovic yedekten girip kaç maç kurtaracak sanki?Yani kim attıracak ona golu? Teknik kalitesi 0 baris mi?

Öte yandan leao alsan derbi deplasman çözecek sana

Yoo... Başkan beceriksiz, çapsız, vizyonsuz, yalancı, buna rağmen çok bilmiş ve egosu tavan vs bir adam diye böyle bir ikileme hapsolmak zorunda değil kimse... Doğru dürüst transfer yapılmazsa da söverim, kadro planlaması açısından saçma bulduğum adamlara bana göre yüksek rakamlar ödenirse de söverim...

Doğru kadro planlaması yaparak doğru dürüst birilerini bir an önce alın ama aldığınız adamın da maliyeti kendi çapını aşmasın talebini aynı anda dile getirmek kadar doğal bir şey yok... Ben deli gibi transfer beklediğim halde Demirovic'e 22m verilmesine söverim... Sen de hayli istekle transfer beklemene rağmen Uganda 3. liginden 40 yaşında birine 100m vermeye kalkarsa söversin muhtemelen mesela...

Eğer sonuç olarak ikisi de benim mantık çıtamın hayli altında kalıyorsa Demirovic'e 22m vermekle, öbürüne 100m vermek arasında bir yorum farkım olmak zorunda değil... İkisi de çok saçmaysa bana göre yorumum aynı olur... Birinin çok daha saçma olması bir şey fark ettirmez...

Not: Bence Demirovic'in saçmalığı hem son kontenjanımızın, hem de bütçemizin kayda değer kısmının, müzmin yedek olacağı çok belli, sıradan 28 yaşında birine harcanacak olması...

Yani yedek santrafora birini alıyoruz:

- Biraz pahalıca ama u23 birini alırsın böylelikle hem son kontenjanı başka yere kullanıyoruz dersin, hem de zamanla geliştikçe belki yarın öbür gün Osimhen gittiğinde yerini alır dersin, veya zarar etmeden satması kolay olur dersin... AMA U23 DEĞİL...
- u23 değildir, çok üst düzey de değildir ama bir hayli ucuzdur... Zaten çoğunlukla yedek olacak, burada ucuza kaçtık, kalan parayı kanada alacağımız üst düzey u23 oyuncu için bütçemizi artırmak için veya ekstra bir transfer için kullanıcaz (atıyorum Can'ı alıcaz) dersin. AMA UCUZ DA DEĞİL...
- u23 de değildir ucuz da değildir ama baya çok üst düzeydir, farklı mevkilerde de oynayabilme özelliği vardır, müzmin yedek olmak şöyle dursun çok katkı verecektir, Osimhen olmadığında onu pek aratmaz diye çok da güvenebileceğin biridir. O DA DEĞİL...

Bunların hiçbiri olmayınca da herkes bir yönünden yakalayıp eleştirir. Biri u23 olmamasını dert eder, biri ona rağmen pahalı olmasını dert eder, öbürü de aman aman iyi bir oyuncu değil der... Sorun bu yani... En azından bu üç faktörün birinden elle tutulur olması lazım yani...
Baskanin yalanci ve beceriksiz olmasi ayri bir husus, zaten sabahtan beri onu kac kere bende soyledim burada.

Dogru planlama yapilir yapilmaz ben orasinda degilim, benim gozumde kadro planlamasi degisiktir, mesela senin gozunde degisiktir. Burada sadece tek dogru olan bir secenek yok.

Ben bu zamana kadar olan/olmayan seyleri degerlendirip , kalan az sure icerisinde artik yapilmasi gereken, aksiyon alinmasi gereken hususu belirttim ki bundan dolayi da para mevzusu bu saatten sonra ana tartisma konusu olmamali. Para dert edilecek zaman coktan gecti artik Agustos'un son gunlerindeyiz.

Basinda 100'e yakin isim gecmistir herhalde, bunlardan suan surekli ismi gecenlerde belli artik bunlardan birini ya da bazilarini alacagiz gibi duruyor. Iste Sarr, Demirovic, Leao falan filan.

Ben Demirovic ozelinde illa alinmalidir demiyorum, asil bu para mevzusundan dolayi ona veto bunu begenmemezlik yapip isin sonunda ya kimseyi almadan ya da daha dandik oyunculara kalacagimizi uyariyorum. Cunku gidisat iyi degil. Bizimkilerden son gunlerde sapkadan tavsan cikarmalarini beklemek ruyalar aleminde olmakla esittir..

Zaten bana kalirsa U23 forvet alinmaydi mevcut yabanci kularindan dolayi, nedense bir anda Demirovic cikti onumuze. Nasil olacak bilmiyorum ama suan 1+1 hakkimiz varken diger transferleri kafamda oturtamiyorum.

Diger degindigim konuda burada her transferde "su pahali, su para verilmez" deyip ayni adamlardan hem maliyeti uygun hem kaliteli oyunculari beklemeleri. Nereden baksan tutarsizlik akiyor..

Neyse artik kimi getirirler yabanci durumunu nasil halledeler bilmiyorum artik iyi oyuncu istiyorum takimda.

Aga İcardinin ne suçu vardı da 3 misli fiyatına, 5 kalite alt seviye adam geliyor. Hayır denmesinin bir sebebi de komisyon kokuyor o transferde.
Demirovic'in son dönemdeki Icardi'den daha geride olma şansı bence yok. Icardi oyun içinde çok eksi yazıyordu ve Osimhen'in olmadığı her maçta puan kaybına çok açık hale geliyorduk. Demirovic o anlamda kesinlikle upgrade olacaktır ama bende kanada star bir oyuncu alınmasını ve forvetin genç olmasını tercih ederim açıkçası.

Kaliteli ve tecrübeli kanada ihtiyaç var kim oldugu mühim değil

Bu dursun icardi ile nasıl sözleşme uzatmadı ilginç.

Tam onun kapasitesi iş olurdu.

Yine kek kalıbına oturtacaklar bizi 2015teki gibi

Dk 39 batrakov 1-4 geliyor

Geri
Üst Alt