Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.464
- 25.499
- 3.448
Bu soruyu sormak icin gec kalindi biraz sanki.
neresinden dönsek kârdır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu soruyu sormak icin gec kalindi biraz sanki.
Ehliyeti kaptirmis gibi bir halin var
iyi ki ödememiş de dursun'un tıyneti ortaya çıkmışO zamanki yönetim borcuna sadık kalıp ödeseydi buna gerek kalmazdı.
bonservissiz alınan sane icin 1 kere dursunun övüldügünü gördün mü50ye sarr alınmasın
Demirovic alınmasın
Leao alınmasın
Sonra başkan transfer yapmıyor diyorlar gülüyoruz sadece
3 ay boşa beklemenin nesini savunuyorsun lantransfer risk işidir her para verdigin adamın %100 tutma garantisi mi var yav
sizin bu kafanız yüzünden bende başkan falan olsam asla transfer işine girmezdim
Savunmuyorum zatende hocanın dediğine itimat etse gidip alırlar direkt bence, belli ki son günlere kadar bekleyip garanti oyunculara falan gideceğiz ben öyle anladım.iyi de bunun çözümü sezonu satmak mı
hoca çekil kenara biz şu sportif direktör ile çalışacağız transferi o yapacak de devam et
şart mı mehmet özbekle filan iş tutmak
üstelik kendileri de hiç oyuncu almıyor
kendi istediğini alsın o zaman
Maaşının yarı yarıya ödeyerek göndermişlerdi. Bu sene yine öyle olur yada fesih ile gönderirler.Tekrar kira mi o zmaan bonservis degil? Maliyeti /maasi cok degil miydi onun? Sampanya falan paylasip.delirtmisti bunlari gecen hafta
ben hocanın en iyisini alın dedigi icin beklenildigini düşünüyorum3 ay boşa beklemenin nesini savunuyorsun lan
Ümit kim25 Sarr
8 Ümit
2 Tel kiralık
2 Harder kiralık
Lig için yeterli adam olsun + UCL'de fazla ezilmeyelim yeter.