Oguz Can
Tecrübeli Üye
- 14 Nisan 2024
- 5.190
- 3.013
- 1.023
Kavukçu ve Okan hocanın operasyonu diye almıyor işte. Ağır küfür ağır
Yoo 50 milyon istedikleri icin almiyoruz. Hakli olarak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kavukçu ve Okan hocanın operasyonu diye almıyor işte. Ağır küfür ağır
FB Ş.Ligine kalırsa ikisinede sulanır.I. Sarr yada Leao'dan biri gelecek gibi duruyor
Bana birini hatırlatıyor ama silivri soğuk. Kavukçunun son röportajını hatırlıyor musun. Başkanım, liderim, utanmasa kralım imparatorum diyecekti.Yahu herif artık kendini daha farklı bir konumda görmeye başladı... Artık güç zehirlenmesi mi dersin ne dersin? Sahadakilerin yaptıklarından nemalanan ve herşeyi kendi yapmış sanan bir adam oldu çıktı... Bir de belli zaten övülmekten çok hoşlanıyor. Her çıkan başkanımızın liderliğinde önderliğinde laflarından....
Aziz gider Leao'yu çeker
Tam Azizlik transfer
Sonra Apo istifa eder
Okan hoca sezonu bitiremez
Sebep ne. Tabii ki Dursun
Ağır küfür ağır
Oha eski günler....Bana birini hatırlatıyor ama silivri soğuk. Kavukçunun son röportajını hatırlıyor musun. Başkanım, liderim, utanmasa kralım imparatorum diyecekti.
makyavelist bir mantıkağır küfür ağır gibi nöbet
Kardeşim 48 yaşında adama transfer nöbeti tutturan yönetim utansınOha eski günler....![]()
Leao, osimhen ilede çok iyi arkadaşmis. Onunda dahli varsa, dönem sonu almazsak seyredin cümbüşü. Ama bunlar çıkarları için osimhen'ide yerlerKavukçu ve Okan hocanın operasyonu diye almıyor işte. Ağır küfür ağır
Demirovic havaalaninda yuhlanan ilk oyuncu olma yolunda hızla ilerliyor