Ulaş Anli
Parçalı Üye
- 30 Temmuz 2009
- 4.601
- 1.514
- 1.893
Demirovice 20 vereceğine buna 30 ver. Zaten maaşı daha az olur benzer paraya gelir. Üstelik icardiye en benzer topçu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takımda rus topçu var ukraynalı olmazDemirovice 20 vereceğine buna 30 ver. Zaten maaşı daha az olur benzer paraya gelir. Üstelik icardiye en benzer topçu
kredisi tükeniyor şimdidenAdamın ne suçu var
Benim kalbim deplasmandaki Juve maçına benzer bir maçı izlemeyi daha kaldırmaz hiç mi akıllanmadınız, hiç mi ders almadınız anasını satayım. Perşembe günü kura çekimi var. Dua edelimde PSG, Bayern filan gelmesin.Karar verin da sizde.. Sarr ı mı istiyor Leao yu mu? Biri Sarr diyor biri Leao diyor... Bence hepsi palavra. Hoca gelip direkt katkı sağlayacak bir kanat oyuncusu istiyor... Adı falan farketmeksizin...
Okan malesef öyle bir DIK duruṣ gösterecek adam degilOkan hocanın yerinde olsam transfer döneminin sonunda istifa ederdim.
Takımda rus topçu var ukraynalı olmaz
Stattakilerde de iş yok ki. Utanmasalar büyük başkan diye bağıracaklar. Agresif tribünü bu sene rakiplere değil yönetime yapmaları lazım statta olanların. Sırf protesto için cmt maça bilet ayarlayabilirsem gitmeyi düşünüyorum.Artik her macta direk dursuna kötu ṣeyler söylenmeli. Bir an evvel defolup gitmeli hain dursun
Bomboş topçu semedoyu geçemedi. Barış'tan daha kötüsüne 30 milyon bağlarlar kesin. Barış oynasın diye.
yeni sakatlıktan çıktı ve oynadıkları maçta roma transferi konuşuluyordu. Kendini sakınmış olabilir.çok boş futbolcu