Transfer Nöbeti #12

Sezona İki Stoperle Girecek Olmamız Hk. Düşünceniz!

• Kullanılan toplam oy
    46
  • Bu anket kapanacak: .
Bu beşiktaşın fenerin trabzonun transferleri çok dandik de çıkabilir aslında ama bizim takım üzerindeki birliği beraberliği kaldırmaları açısından çok önemli hamleler oldu... Dursun da yapamadığı transferler ile camiayı poku yoluna sürüklüyor.

Transferlerin iyi çıkması kötü çıkması durumu şu anda çok da önemli değil.. Ben dahil tüm camia hergün küfür ederken umudunu kaybederken şampiyonluğu nasıl bekleyeceksin arkadaş? Her poku anladınız bu poku anlamadınız sayın başkan... Geçen sene Sane Osimhen İlkay Singo Uğurcan birşeyleri hayal ettirdi taraftara ve hayal etrafında birleşti tüm camia... Şimdi herkes olumsuz... Olumsuzluğun çok olduğu yerden olumsuz sonuçlardan başka birşey çıkmaz...

Ponaramenko iyi olur açıkçası ama forvete kader meite en iyisi

Pono için Avrupa maçlarında çok kötü diyenler vardı

Herkesten red yemek utanc verici bir durum

Anca Lesley ve Batrakov gibi ikna edilmesi kolay oyunculari getirmeyi basardilar

Yönetimin rezilligi inanilmaz

Poku 'middleweight' oyuncu, ahım şahım birisi değil ama genç işte sanırım opsiyonu da 25 küsur civarında olmalı
Ben de pek begenmiyorum ama dandik ligimizde cok fazla skor katkisi saglayabilir bence. Ha bize kesinlikle istemezdim orasi ayri.

Geri
Üst Alt