Transfer Nöbeti #12

Sezona İki Stoperle Girecek Olmamız Hk. Düşünceniz!

• Kullanılan toplam oy
    120
  • Bu anket kapanacak: .
max 15 m euro edecek adama 30 m euro mu önermişiz yemedik valla aradaki farkı

Olm haberlerin patlayınca Okan hocayı boklamadin mi?

Kibirli değilim diyorsun ben hariç kaç kişi kibir bombası olduğunu yazmis git bir bak.

Neyini kanıtlamissin Allah için söyle bakayım. Kendin profesorsun bizi çoban mi sanıyorsun? Burada herkes belli bir mevkiye gelmiş aynı renkleri seven insanlar hayırdır senin bir yaran mi var?

Ben 3 üniversite okudum şimdi de meyvesini yiyorum yata yata çalışırim sende kassaydin kendini de aglamasaydin bu kadar.

Sen daha girdiğin formdaki jargonu bilmiyorsun. Adı üzerinde Forum burası. Birşey dersin tutmazsa alay edilir. Skor verirsin tutmazsa makara geçilir.

Sen kimsin çapın Forum kadar diyorsun da formun çapını biliyor musun acaba ne insanlar var burada yanında dursan önünü iliklersin. 5 dk önce engelledim diyip çocuk gibi yine yazıyorsun yazma canım kardeşim git haberlerini al egonu şisir
hocam ben 1 üniyi 12 yılda bitirdim
3 üni sayılır mı?

Bu forumu kaldırabilecek, buradaki kafayı yaşayabilecek tek duyumcu, haberci Burhan Can Terzi bence

Neyse bugün en azından Demiroviç kazığından kurtulduk kısa günün karı bugün transfer yapmasakta olur

Bu forumu kaldırabilecek, buradaki kafayı yaşayabilecek tek duyumcu, haberci Burhan Can Terzi bence

Julian Alvarez'in olayı iyice boka sarma eğiliminde. 2 Eylül saat 21.30 sularında
"Alvarez Cimbomla görüşüyor " haberini alırız gibi.

ikinci sınıf abuk subuk tekrarlı esprilere ve yorumlara devam transfer nöbetinde..

Geri
Üst Alt