Transfer Nöbeti #12

Sezona İki Stoperle Girecek Olmamız Hk. Düşünceniz!

• Kullanılan toplam oy
    146
  • Bu anket kapanacak: .
Son gün ndombele gelen

Polonyalı çocuk yerine sallai gelen

Terim dönemi hiç santrafor gelmeyen

Dönemlerden bile kötüsünü yaşattılar vallahi helal

Geçen yaz da kötüydü gerçi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lüzumsuzun biri, Başkan olacak herife FM oynamayı mı öğretti nedir ?

Sen Başkansın yahu, ne işin var hangi futbolcunun transfer edileceği ile, alınacağı ile.. Aziz denen şikeciye mi özeniyor nedir..
Ama bu normal zaten, yani son kararı başkan verir, transferleri başkan yapar.

İstediğini veto edebilir sonuçta

Lüzumsuzun biri, Başkan olacak herife FM oynamayı mı öğretti nedir ?

Sen Başkansın yahu, ne işin var hangi futbolcunun transfer edileceği ile, alınacağı ile.. Aziz denen şikeciye mi özeniyor nedir..
Başkan zamanında da aynısını yaptı, kardeşini falan doldurdu bu işlere teneke bağlanarak gönderildi. Huyudur yani

K.konyak ne kadar sacmaladiysa onu bu kadar ciddiye alip her sefer laf dalasina girmek de ayni oranda sacmalik.. Ti'ye alip gecilecek muhabbetlerden is nereye gelmis..
Bu adam yonetime bir kaynak sunmus ki yonetim duyum ufurmesine musaade ediyor..Aslinda bu herife bu kadar yuklenmek bence forum yonetimine de hakaret resmen .. . Yazdiklarimdan onu savundugum gibi sacma bir cikarim da yapmayin .. Adam yuruyen ego yaw nedense bu duyumcularin alayinda oluyor guc zehirlenmesi ki ozgur ayten gibi muazzam bir herifte bile olmustu bu zehirlenme ..
Forumdan bu herife ciddi ciddi inanan veya bir fani falan oldugunu da sanmiyorum millet muhabbetine birseyler soruyordu o da kendince yaziyordu birseyler.. İnanmayan iplememeliydi veya o da her yazana cevap vermemeliydi sacma sapan bir muhabbet oldu iste gereksiz isler..

Neyse isin daha fazla bku cikmadan sonlanmasina sevindim

Ne yazık ki birisi ön plana çıkıp dikkat çekmeye başlayınca yersiz taşlama yapanlar ortaya çıkıyor “neden yıllardır düzenli yazan ben değil de bu adam sahip olduğu bilgi ile bir anda forumda popüler oldu”diye

Değişik bir psikoloji ,çocukça

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Malesef gelen raporların önünü alamadık. Adeta haberleşmiş gibi kahve konyak raporlandı. Oda yangına körükle giderek uslubuna dikkat etmedi daha fazla rapor gelmesine sebep oldu.

Egemenin dediklerine bakarsak forumda bi yapılanma mevcut malesef bu yapının başının kim oldugunu tespit edersek kafasını (banlayacagız) ezecegiz yönetim olarak

Araştırma komisyonu kurulup yapıdaki üyeler afişe edilmelidir

K.konyak ne kadar sacmaladiysa onu bu kadar ciddiye alip her sefer laf dalasina girmek de ayni oranda sacmalik.. Ti'ye alip gecilecek muhabbetlerden is nereye gelmis..
Bu adam yonetime bir kaynak sunmus ki yonetim duyum ufurmesine musaade ediyor..Aslinda bu herife bu kadar yuklenmek bence forum yonetimine de hakaret resmen .. . Yazdiklarimdan onu savundugum gibi sacma bir cikarim da yapmayin .. Adam yuruyen ego yaw nedense bu duyumcularin alayinda oluyor guc zehirlenmesi ki ozgur ayten gibi muazzam bir herifte bile olmustu bu zehirlenme ..
Forumdan bu herife ciddi ciddi inanan veya bir fani falan oldugunu da sanmiyorum millet muhabbetine birseyler soruyordu o da kendince yaziyordu birseyler.. İnanmayan iplememeliydi veya o da her yazana cevap vermemeliydi sacma sapan bir muhabbet oldu iste gereksiz isler..

Neyse isin daha fazla bku cikmadan sonlanmasina sevindim
duyumculuga uygun bir profil degildi. duyumcu adamin surati teflon tava gibi olur. bu arkadas kolpaci denmesine bile bozuluyordu.

Ama bu normal zaten, yani son kararı başkan verir, transferleri başkan yapar.

İstediğini veto edebilir sonuçta
1000030448.webp

Anasını satayım foruma giriyorum Leao ile anlaşıyoruz, forumdan çıkıyorum kavga çıkıyor. Şans yok şans. Yine anlaşmış mesela Leao'yla elhamdülillah. Kavga,,?? Kavga yok !!

Malesef gelen raporların önünü alamadık. Adeta haberleşmiş gibi kahve konyak raporlandı. Oda yangına körükle giderek uslubuna dikkat etmedi daha fazla rapor gelmesine sebep oldu.

Egemenin dediklerine bakarsak forumda bi yapılanma mevcut malesef bu yapının başının kim oldugunu tespit edersek kafasını (banlayacagız) ezecegiz yönetim olarak

Araştırma komisyonu kurulup yapıdaki üyeler afişe edilmelidir
@Serdar Ünsal attı ilk kursunu

Geri
Üst Alt