- 2 Temmuz 2011
- 139.049
- 59.497
- 5.488
De mirodrigues - gomis ikilisi ile yaptıklarımızı düşünce leao - osimhen ile 27 HO
Ha işte
en son ikili de kerem icardi idi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
De mirodrigues - gomis ikilisi ile yaptıklarımızı düşünce leao - osimhen ile 27 HO
Ben yalanlarini ortaya cikardim. Baktim kredi cekip yalanlara devam ediyor yok saydim. Bugunku olaylarin benimle alakasi yok@Serdar Ünsal attı ilk kursunu
Yani bugünkü olayda Mustafa yigite haksızlık mı yapıldı nediyorsunBen yalanlarini ortaya cikardim. Baktim kredi cekip yalanlara devam ediyor yok saydim. Bugunku olaylarin benimle alakasi yok
Haziranda istememiş zaten bizi tıpkı leao gibiOyuncu buraya gelmez
Akşam oldu sabah mi kaldigooooooooooolll sabah fk israil köpeğene koydu
Malesef gelen raporların önünü alamadık. Adeta haberleşmiş gibi kahve konyak raporlandı. Oda yangına körükle giderek uslubuna dikkat etmedi daha fazla rapor gelmesine sebep oldu.
Egemenin dediklerine bakarsak forumda bi yapılanma mevcut malesef bu yapının başının kim oldugunu tespit edersek kafasını (banlayacagız) ezecegiz yönetim olarak
Araştırma komisyonu kurulup yapıdaki üyeler afişe edilmelidir
Kardeş, başkan dediğin adam en fazla transfer bütçesine bakar, uygunsa onay verir, değilse veto eder.. Böyle td gibi her işin içine girmez..Ama bu normal zaten, yani son kararı başkan verir, transferleri başkan yapar.
İstediğini veto edebilir sonuçta
mukemmel oldu. itler insallah elenirgooooooooooolll sabah fk israil köpeğene koydu
Yok. Ben suresiz banlanmali diyorumYani bugünkü olayda Mustafa yigite haksızlık mı yapıldı nediyorsun
Her habere inanmamak gerekiyor bence ahbKardeş, başkan dediğin adam en fazla transfer bütçesine bakar, uygunsa onay verir, değilse veto eder.. Böyle td gibi her işin içine girmez..
Yok Sallaiyi kanat diye almışsız da, yok Singoyu kanat oynatsınlar da.. Başkanın işi mi yahu kimin nerede oynayacağı ile ilgili ahkam kesmek.. Okan a, teknik ekibe ne gerek var o zaman?