Transfer Nöbeti #12

Fenerbahçe elindeki, fesih bedeli ödeyerek göndermek zorunda olduğu oyuncularla Türkiye kupası ve Avrupa maçlarına çıkıp rotasyon yaparak as oyuncularını dinlendirebilecek ama Galatasaray'ın böyle bir şansı olmayacak. Bu kadarı da olmaz denilen her şeyi yapıyor şerefsizler. Yönetim yönetim olsa taş taş üzerinde bırakmazlardı.

Bu yonetim neye nasil karsi cikabilir ? Bizim u-23 kontenjanini bos birakip gecen sezona basladilar ..Sana verilmis bir ekstra yabanci hakkini kullanmiyorsun kupa vs diyerek onun yerine kaanin gelisimi icin ugrasiyorsun ZTK'da

Ocak - Şubat gibi seçim görüyorum.
Aralığın sonlarında Osimhen krizi
Kasım ayında istifa eden, istifası kabul edilmeyen Okan Buruk
Yönetimde istifa silsilesi
Divanda kargaşa, tartışma

Tff resmi açıklama yapmadan resmileşmez. Lig başladıktan sonra kural değişemez diye biliyorum. Şu anda bakıyorlardır ama haber doğru olmayabilir bence.
Skandal ve sacmalik otesi olur valla.

Olay cikmasi lazim o durumda maclar falan oynammamasi lazim 1 hafta oyle bir gundemde.

Baskan yasadi 2 gun daha oyalayabilir isterse simdi...

Bugun

Barış giderse 30 40'a gider
Osi 150
Sane arabistan dan en az 15 20 bons kazandırır
Sara en az 20 25
Davinson en az 25 30

Yani bu doğru bir bakış değil bence
Gider de Osi dışındakileri kabul etmiyorum bu arada yani bir tane talip klub cikmaz mı Osi disindakilere ben mi duymuyorum Barış icin mesela 5 tane yarış halinde alma niyeti olan klüp ismi????

Lemina ve sağbeklerden birini yaz Avrupa ve kupada rotasyonda kullanırız. Al sana 3 boşluk
Pape Sarr
Leao
Aslani
Yerli stoper bitti gitti

Tff'nin bundan sonra yapılacak transferler bu kuraldan yararlanamayacak demesi gibi bir nöbet

Ocak - Şubat gibi seçim görüyorum.
Aralığın sonlarında Osimhen krizi
Kasım ayında istifa eden, istifası kabul edilmeyen Okan Buruk
Yönetimde istifa silsilesi
Divanda kargaşa, tartışma
Ya Ekim 2014 deki gibi erken seçim ve 3 kupa

Ya da direkt sampiyonluk yolun sonu

turkey-turkiye.gif

TFF +2 TRCup kontenjanını verir, transferi de 10 gün daha uzatır. Bizim gevşekler de son gün daha da ucuz olacak diye balıklama atlar buna.

Oyuncu alma işini gectim o kadar harika bir kadromuz var eyvallah da baska kluplerin oyuncularımızı almak icin ekmek kuyruğu gibi sıraya girmesi gerekmiyor mu satma niyetimiz olmasa bile Osi dışında??

Sara ya talip var mı Barış a filan benim kacırdığım haberler????

Haluk bence 3 demiş

Ben 5 transfer diyorum

Singoyu ligden çıkar sadece avrupada oynasın hem böylece az maç oynarsa sakatlanmaz, ekstra 1 transfer hakkı oluyor işte.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt