Tolga Kara
Tecrübeli Üye
- 21 Mayıs 2013
- 6.015
- 7.605
- 1.918
illa ki bi çöpü sokacaklar takıma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerbahçe elindeki, fesih bedeli ödeyerek göndermek zorunda olduğu oyuncularla Türkiye kupası ve Avrupa maçlarına çıkıp rotasyon yaparak as oyuncularını dinlendirebilecek ama Galatasaray'ın böyle bir şansı olmayacak. Bu kadarı da olmaz denilen her şeyi yapıyor şerefsizler. Yönetim yönetim olsa taş taş üzerinde bırakmazlardı.
gardaş gardaşı şlde öpermişSabah ile eşleşelim
Skandal ve sacmalik otesi olur valla.Tff resmi açıklama yapmadan resmileşmez. Lig başladıktan sonra kural değişemez diye biliyorum. Şu anda bakıyorlardır ama haber doğru olmayabilir bence.
Gider de Osi dışındakileri kabul etmiyorum bu arada yani bir tane talip klub cikmaz mı Osi disindakilere ben mi duymuyorum Barış icin mesela 5 tane yarış halinde alma niyeti olan klüp ismi????Bugun
Barış giderse 30 40'a gider
Osi 150
Sane arabistan dan en az 15 20 bons kazandırır
Sara en az 20 25
Davinson en az 25 30
Yani bu doğru bir bakış değil bence
Ya Ekim 2014 deki gibi erken seçim ve 3 kupaOcak - Şubat gibi seçim görüyorum.
Aralığın sonlarında Osimhen krizi
Kasım ayında istifa eden, istifası kabul edilmeyen Okan Buruk
Yönetimde istifa silsilesi
Divanda kargaşa, tartışma
Sabah ile eşleşelim
Menajeri mirsad turkcan falan..ugrasilmamasimlazim.Haluk Yürekli: "Yusuf Akçiçek konusunda bir süreç işliyor."
Bizimkilerin gönlünü alma gibi bir dertlerinin olduğunu hiç sanmıyorum. Tff bizim yönetime tükürse yağmur yağıyor der bizim yönetimTFF +2 TRCup kontenjanını verir, transferi de 10 gün daha uzatır. Bizim gevşekler de son gün daha da ucuz olacak diye balıklama atlar buna.