Transfer Nöbeti #12

Muhtemelen öyle fiyatı arttırmaya çalışıyorlarda bu saatten sonra 40-45 arasına biter daha fazlası olmaz.

Yusuf Akçiçek
Camavinga
Leao
Ponomorenko

4 net hamle lazım kadrodan +1 yabancıyı yollayıp buna benzer bir şey yapılabilir.
E tmm iste 35 lerden basladi 45 e bitecek gibi. Adamlarin sureci meyve verdi aslinda onlar adina (biz de kimseyle anlasamadik tabii ki menajer araciligi ile ugrastigimiz ve konustugumuz icin herkesle)

Yusufa sicak bakamiyorum, maasi araplar bile karsilayacak formul olsa soru isareti bende. Aponun arkasina umit benim beklentim 2 sezondur nerdeyse.

Digerleri icin gercekten bu yonetimden beklentim yok. Alirlarsa leao ile kapatacagiz hissim baya baski .

Leao gelsin hatta varsa başkası onuda alın. Ben artık sahada yeteneksiz adam görmek istemiyorum.
Leao + Diao Maçlarda 5 dakika forma giyecek ngahayı da pişsin diye göndereceksin ardanın yanına falan.
İlkay denilen kaplumbağayı da şutla onun maaşı hakana ver üzerine bişe kat işte.
Fw de genç bir herif al.
Defansa da Ümit Akdağ bitti gitti işte.

Az zeka olsa.

Geçen transfer döneminde leao için ölüyorduk imkansız diyorduk adam sadece 1 sezon kötü geçirdi şimdi gereksiz, boklanıyor.Leao lig içinde okanın oyunu içinde ve Osikral içinde faydali olur mu olmaz mı bunu düşünün bence banko olur

Günaydın

Galatasaray ile Lens, El Chadaille Bitshiabu ile ilgileniyor. Leipzig, oyuncuyu kiralamaya sıcak bakıyor. (Le Parisien)

Demirovic e 20 ler 30 lar konuşuluyor yazık
Ver Nhagayı kiralık Samsun’a zaten hocamız oynatmayacak ver 7-8 al Muadilmanjiyi blraz önce geçen seneki gollerine baktım bize son maç 2 tane atmış fenere atmış Trabzon’a atmış ki bu takımlar defansı en iyi takımlar sözde . Adam kafa ile indiriyor teknik fizikli yasi da 28 yeni gomisimiz olabilir neden Anadolu takımında diye bu kadar ezikleniyor anlamıyorum Osımhen ile parçalarlar rakip defansları

Günaydın

Galatasaray ile Lens, El Chadaille Bitshiabu ile ilgileniyor. Leipzig, oyuncuyu kiralamaya sıcak bakıyor. (Le Parisien)
23 yaş altı stoper alternatifi. Bu durumda Osimheni Türk bir oyuncuyla Bertuğ, Deniz gibi yedekleyip Sol tarafa 10 futbolcu kuralına göre transfer yapacaklar demektir. Her saat planlama değişiyor. Düne kadar stoper hattını Türkle yedekleyeceklerdi.

Topun oyunda kalma süresini arttırmak için bu sezon uygulanan kurallar uzun vadede takımları etkileyecektir. 2 hafta boyunca gördüğüm kadarıyla maçlarda tempo biraz arttı. Bu durum uzun vadede gerek sakatlık, gerekse fiziksel düşüş yaşanma ihtimalini yükseltebilir.

Yapma bunu yapma... içim daraldı bir anda...
Valla moral vermek isterdim ama görünen köyde kılavuz istemiyor kardeşim.

1787726713055.webp

Geri
Üst Alt