Transfer Nöbeti #12

Transfer Dönemi Sonuna Kadar…

• Kullanılan toplam oy
    72
  • Bu anket kapanacak: .
Sarr, Stassin, Tel ve Ümit Akdag gelsin

Nhaga kiralik gitsin. O 4 oyuncu beraber bir Leao bonservisi anca eder (Tel kiralik). Maaslarida 4,5+2+3+1 desen ondan düsük olur

Leaoya madem 50 milyon verecektik 2 aydir neyi bekliyorsunuz. Adam en azindan gelir antrenman yapar maca cikar hazir olurdu. Su an gelse zaten sakatliktan yeni cikti form tutmasi en az 1 ay oda top oynamak isterse

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bonuslu 43 degilmi teklifimiz. Adamlar 60 milyon Euro istiyorlarmış

şaka maka yine tor yine lemina ki lemina erzurum maçında iyidi
torr erzurum maçını iyi oynadı ama erzurum'un os de çok kötüydü.Onun dışında mesela lemina belki tarihimizdeki en iyi cl orta saha performanslarından birini gösterdi clde geçen sene ama torr liverpool maçı dışında yoktu hatta ilk liverpool maçından sonra kayboldu hep çok kötü oynadı bir tek alanya maçı ve fb maçında iyiydi onun dışında mesela leminaya istikrasız deniyor ama geçen sene torr daha istikrarsızdı.Cl performansı da direkt aşırı ötesi kötüydü yani mesela liverpool maçında kim kötü oynadıki zaten herkes iyiydi o maç.Ben atletico maçına gittim mesela torreira ayakta duramıyorken lemina o sürekli git gel yapan adamları paspas etti herifler maça 2 tane de os aldı ona rağmen onları bile ezdi yani

Sallai-davi-apo-jakobs
sara-torreira-batrakov
yunus-osimhen- leao

barış singo lemina sane eren lesley nhaga kazımcan ilkay arda

şuraya en azından 1 stoper 1 yedek forvet şart oğlu şart lig şampiyonluğu için

clde her türlü kepaze olacağız

2 katını verdik. Icardi'nin 4m unu sponsorlar veriyordu.
o 4 milyonu vereceğiz denen sponsorlar vermediği için biz ödemiştik son 2 yılında. Leao'da 9+3 alacak. Leao'ya verilen bonservis ve maaş bence çok fazla. 3.5 maaş +15+bonus+pay Lang bana daha mantıklı geliyor ama. İsteyen arkadaşlara güveniyoruz. Umarım verilecek parayı Osimhen gibi fazlasıyla hak eder.

Mahoni dediğinzi nedir yav ?

Polis Akademisi filmi aklıma gelip ne alaka diyorum deminden beri.

hakan ç gelirse orta saha kurgusunda baya elimiz rahatlıyor maçına göre istediğin gibi çık

hakan lemina batrakov
hakan torreira batrakov
hakan sara batrakov
hakan batrakov yunus

bir sürü varyasyon lesleyi katmadım daha.
Bende gelemesi tarafındayim. Hem Türk, hem pas ve şut konusunda üst düzey, bonuslarla 15 gibi rakama bedava gibi bir durum benim için.

Geri
Üst Alt