Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hucum anlamda birileri lazim. Iki dizilis de olur. Veiganin büsüru videosuna baktim ortadan da geliyordu.
Veiga iyi adamdır kafada hep kale vardır sadece şutör değil ceza sahası içinde de golu koklar tek vuruş boş kale hep oralarda gezer,ayrıca efsane bir penaltıci insan evladı gibi vurmuyor bizim ekmek yemeyenler kaleye zor yetiştiriyordu penaltıyı

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kerem’in ben oldum havaları ve her topu kaleye vurma çabaları çok fazla. Mutlaka birisini almamız gerekiyor. Vargas da iyi topçu ama daha iyisi neden olmasın
Kerem kendini yıldız olarak zaten görüyor geçen sene ki Marcao olayında da keremin bu hissiyatinin etkisi vardı. Djenepoyu alırsan mesela Keremi kaybedersin çünkü rekabet edemez kerem onunla düşük ayarlı bir siyahi kanatta da son karari verme eksikliği çok oluyor ataklar heba oluyor

Veiga iyi adamdır kafada hep kale vardır sadece şutör değil ceza sahası içinde de golu koklar tek vuruş boş kale hep oralarda gezer,ayrıca efsane bir penaltıci insan evladı gibi vurmuyor bizim ekmek yemeyenler kaleye zor yetiştiriyordu penaltıyı

Aslinda evander okanin aradigi orta saha profiline daha uygun iki yönlü oldugu icin. Veiga pres yapmiyorsa ki yapmiyor okanin profiline hic uygun degil. Üst düzey futbolda böyle profilde kalmadi pek. Örnegin city veya liverpool hep cift yönlü orta saha.

Beyler bir halt ettim 8’de uyudum. Şimdi sabaha kadar mala bağlayacaz. En azından neler oldu bir vatandaş yazıversin zahmet olmasa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt