- 2 Temmuz 2011
- 139.981
- 60.134
- 5.488
rahmetli ne yazıkki.mfönün müzikli hatıralar programından sanırım.ama video yolda cekilmiş,enteresan bi şekilde.bi kamyondalar mı neÇağır buraya o müzisyeni 1 saatlik halini yayınlatırız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rahmetli ne yazıkki.mfönün müzikli hatıralar programından sanırım.ama video yolda cekilmiş,enteresan bi şekilde.bi kamyondalar mı neÇağır buraya o müzisyeni 1 saatlik halini yayınlatırız
Riprahmetli ne yazıkki.mfönün müzikli hatırlar programından sanırım.ama video yolda cekilmiş,enteresan bi şekilde.bi kamyondalar mı ne
chilwell gibi bir adam varken gidip de 50m solbeke vermek acayip
Yarın yazar gibi günde 1 tane giriyor bize genelde adi herif.Fabrizio hadi abi here we go de gidelim yatalım hadi
Yarına gs kap gelir zaten reis bize şimdi haber lazım spamlayalım acilYarın yazar gibi günde 1 tane giriyor bize genelde adi herif.
Neye göre en az 78 reis bir sürü etmen var dış etmenler var bunu bilemeyiz ki.Şu kadronun 78 puanı var fazlası olur mu gorucez eğer bu kadro oluşursa
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Darlarsak görür cevap verir belkiYarına gs kap gelir zaten reis bize şimdi haber lazım spamlayalım acil

Instada her topçuya come to gs yazan tayfa acil göreve…Darlarsak görür cevap verir belki![]()
Bu yöreden oyuncu alıyorsan bunları göze alıp alacaksın adamın kafada sadece top var pres yapayım orta sahada top kapayim bunlarla ugrasmazlar ama ligin de içinden geçebilir işte ya bu adamda koca maç bir şey yapmıyor dersin 89 da alır köşeye çatala takar topu zorlu bir deplasmanda 0-1 alır gelirsin bütün bu savunma zaafiyetini unuttururBrezilyali yerel yıldızlardan bu yüzden çekiniyorum ben. Hem çok temposuz oluyorlar hem de top rakipteyken takımı 10 kişi bırakıyorlar savunmada 0 olduklari için. Bu oyun mentaliteleri yüzünden de avrupa'ya geldiler mi 1 sene sonra geri dönüyorlar.
Bende senin tersine oyun kurucu bir kanat almamız gerektiğini düşünüyorum tabi bu alınacak 10 numarayla çok ilintili Evander alırsan Djenepo Veiga alırsan Vargas daha faydalı olurDjenepo tarzı topçulara daha bi hastayım izmirlidaş. Sıcaktan kavruluyoruz reis rüzgar gibi esecek bir kanat lazım. Ligde takımların %80-90’ı kapanıyor ama özellikle deplasmanda öne geçilen maçlarda bu tarz topçular çok iş yapar.
Evet evander iki yönlü defansa daha cok yardim ediyor.Veiga birebir tip olarak falanda Batallaya benziyor çok iz bırakır ama orta sahanın da onun yükünü taşımaktan anası ağlar
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Normal bir futbol ikliminde bu takım kurgusuyla bu puan baremine ulaşırsın çünkü kadro mühendisliği kağıt ustunde doğru gözüküyorNeye göre en az 78 reis bir sürü etmen var dış etmenler var bunu bilemeyiz ki.