Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Orazio kendi tweetinin altına yazılan birkaç soruyu cevaplamış. 1.soruda çevirisi yanıltmıyorsa şu şekilde:" Anladığım kadarıyla oyuncu bugün Galatasaray'ın teklifini kabul etmiş. Sampdoria yarın başka bir girişimde bulunur mu bilmiyorum.

2.soruda ise Rugani için Empoli, Verona ve Sampdoria'nın teklifi var ama Galatasarayın yok diyor ilginç.

Çok pardon yahu sizlerden icazet almadan Muslera yorumu yaptım. @Ahmet Ulukırlı @Burkay Altındall

Ne çok seviyorsunuz oyuncu ilahlaştırmayı, futbol romantikliğini.

Neden 11 yıl kalmış acaba. 3.5-4 milyon kazandığı için olabilir mi? Sürekli bu tutarda sözleşme alabildiği için veya? Şunda da 36 yaşında kalecinin maliyet vergilerle 4 milyon euro. Son sözleşme görüşmesinde yaptıkları da belli.

Biri katkı vermemiş der biri yazık der. Sizin gözünüzden bakmayan her insanı böyle yermeye mi çalışıyorsunuz? Siz kimsiniz pardon? Ne bu üsluplar tavırlar? Görmek istemiyorsan yok sayarsın bakarsın işine. İnsanın asabını bozmayın gece vakti.

Brezilyali yerel yıldızlardan bu yüzden çekiniyorum ben. Hem çok temposuz oluyorlar hem de top rakipteyken takımı 10 kişi bırakıyorlar savunmada 0 olduklari için. Bu oyun mentaliteleri yüzünden de avrupa'ya geldiler mi 1 sene sonra geri dönüyorlar.
Bu yöreden oyuncu alıyorsan bunları göze alıp alacaksın adamın kafada sadece top var pres yapayım orta sahada top kapayim bunlarla ugrasmazlar ama ligin de içinden geçebilir işte ya bu adamda koca maç bir şey yapmıyor dersin 89 da alır köşeye çatala takar topu zorlu bir deplasmanda 0-1 alır gelirsin bütün bu savunma zaafiyetini unutturur

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Djenepo tarzı topçulara daha bi hastayım izmirlidaş. Sıcaktan kavruluyoruz reis rüzgar gibi esecek bir kanat lazım. Ligde takımların %80-90’ı kapanıyor ama özellikle deplasmanda öne geçilen maçlarda bu tarz topçular çok iş yapar.
Bende senin tersine oyun kurucu bir kanat almamız gerektiğini düşünüyorum tabi bu alınacak 10 numarayla çok ilintili Evander alırsan Djenepo Veiga alırsan Vargas daha faydalı olur

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu arada tamamen objektif yorum “fbde sakatlıklar ve mevcut düzensiz kadro ilk 9 haftalık fikstürde en az 6 maçta puan kaybı yaşatır” bu da otomatik onları düşürür. Adanademir ligi ilk 3’te bitirirse şaşırmam.

'Cavani ve Mertens listede ama öncelik değil'

Cavani ve Mertens gibi isimler sorulacak belki forvet transferi için ama şu anda öncelik golcü transferi değil. Öncelikli mevkiiler var. Evander konusu var. Bunlar bir olsun ondan sonra forvet havasına girilmeli bence. Söylediğimiz iki isim listedeki isimler diyebiliriz şimdilik.

nevzat dindar

nevzat da forvet için demiş mertensi öğlen.evander +mertens:love:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt