Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.794
- 51.857
- 3.683
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burada şampiyon olursa Şampiyonlar Ligi'nde oynama şansı daha yüksek.
Eski valencia desen neyse. Valencia ilk 5e bile zor girebilen bir takim olmus hatta cogu sezon giremiyor bile
kulübüyle anlaştık,oyuncuya parayı basıp artık getirsinler bi zahmet.baska kulüpler alsın diye beklemezsek iyi olur.yoksa erden timur artık benden küfür yiyecek.girlitshi de bozan oydu.adam hiç bi transferi beceremiyor.menajer-komsiyon diye diye transferin agzına ediyolar
valencia que mierda club sevilla atlético en finvalencia ne yav kıytırık bi kulüp sevilla atletico olsa neyse
Melodan dayak yeme zamanı gelmiş tekrar. Tazelemek lazım
parayı veren düdüğü çalar.sampdoria istiyodu,gücü yetmedi.valencia da yıllık ücretler konusunda pintiymiş.zaten arthuru alacaklardıArsenal bu hafta postalamak istiyor pazar gününe kadar durumu belli olur ama ben bize geleceğini düşünmüyorum oyuncu lig kalitesi, alışkanlıklar, avrupa kupası nedeniyle italya ve ispanyadan gelen teklifleri değerlendirecek
Valencia Torreira transferinde havluyu atmis yaziyorlar. Arsenalin istedigi rakami veremiyorlarmis.
bu çocuğun tek derdi para dğeil ciddi sıkıntılı bir tip kafa olarak. Para tek sorun olsaydı bence şu an kap gelmişti. 2-3 farklı yerde açıklamasını okudum bildiğim yerde oynamak istiyorum diye.parayı veren düdüğü çalar.sampdoria istiyodu,gücü yetmedi.valencia da yıllık ücretler konusunda pintiymiş.zaten arthuru alacaklardı
Kahreden haberler gelmeye devam ediyor.
Süreci uzattıkça lehimize işleyen hiçbir şey olmuyor ... Menajere, abisine, kuzenine mecburen bir şeyler vermen gerekiyorsa vereceksin sen görüşmeler sürüyor diye beklerken biri pat diye alıp gidiyor ...kulübüyle anlaştık,oyuncuya parayı basıp artık getirsinler bi zahmet.baska kulüpler alsın diye beklemezsek iyi olur.yoksa erden timur artık benden küfür yiyecek.girlitshi de bozan oydu.adam hiç bi transferi beceremiyor.menajer-komsiyon diye diye transferin agzına ediyolar