Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Meloyu gönderin gattusoyu bi güzel tokatlasın.
:D
mqdefault.jpg

Burada şampiyon olursa Şampiyonlar Ligi'nde oynama şansı daha yüksek.
Eski valencia desen neyse. Valencia ilk 5e bile zor girebilen bir takim olmus hatta cogu sezon giremiyor bile

Bazı oyuncular lig üzerinden düşündüğü için öyle dedim. La Liga'da oynamak mı yoksa Türkiye'de mi? Mantıklı olan bariz yani.

Ama Torreira bana biraz oynamış olduğu liglerin birinde oynamayı kovalıyor gibi geliyor. Önce Serie A'dan teklif bekledi olmadı. Şimdi de La Liga'ya kapak atma peşinde anlaşılan.

Arsenal bu hafta postalamak istiyor pazar gününe kadar durumu belli olur ama ben bize geleceğini düşünmüyorum oyuncu lig kalitesi, alışkanlıklar, avrupa kupası nedeniyle italya ve ispanyadan gelen teklifleri değerlendirecektir

kulübüyle anlaştık,oyuncuya parayı basıp artık getirsinler bi zahmet.baska kulüpler alsın diye beklemezsek iyi olur.yoksa erden timur artık benden küfür yiyecek.girlitshi de bozan oydu.adam hiç bi transferi beceremiyor.menajer-komsiyon diye diye transferin agzına ediyolar

Konu para değil bence öyle olsa çoktan kabul ederdi zaten oyununcunun bizi ikinci plan olarak görmesi

Arsenal bu hafta postalamak istiyor pazar gününe kadar durumu belli olur ama ben bize geleceğini düşünmüyorum oyuncu lig kalitesi, alışkanlıklar, avrupa kupası nedeniyle italya ve ispanyadan gelen teklifleri değerlendirecek
parayı veren düdüğü çalar.sampdoria istiyodu,gücü yetmedi.valencia da yıllık ücretler konusunda pintiymiş.zaten arthuru alacaklardı

parayı veren düdüğü çalar.sampdoria istiyodu,gücü yetmedi.valencia da yıllık ücretler konusunda pintiymiş.zaten arthuru alacaklardı
bu çocuğun tek derdi para dğeil ciddi sıkıntılı bir tip kafa olarak. Para tek sorun olsaydı bence şu an kap gelmişti. 2-3 farklı yerde açıklamasını okudum bildiğim yerde oynamak istiyorum diye.

kulübüyle anlaştık,oyuncuya parayı basıp artık getirsinler bi zahmet.baska kulüpler alsın diye beklemezsek iyi olur.yoksa erden timur artık benden küfür yiyecek.girlitshi de bozan oydu.adam hiç bi transferi beceremiyor.menajer-komsiyon diye diye transferin agzına ediyolar
Süreci uzattıkça lehimize işleyen hiçbir şey olmuyor ... Menajere, abisine, kuzenine mecburen bir şeyler vermen gerekiyorsa vereceksin sen görüşmeler sürüyor diye beklerken biri pat diye alıp gidiyor ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt