Sertan Nalbant
10 Numara!
- 1 Eylül 2015
- 13.342
- 8.243
- 1.088
İlk galeyana getiren kimse onu Bi dövelim amaYattıysa olaylı dağılalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk galeyana getiren kimse onu Bi dövelim amaYattıysa olaylı dağılalım
Kastamonulularla karşılaşmayacağın bir dünya yokErden, Londra'da kastamonu pidesi arıyor olabilir.
30 yildir transfer tutturdugunu göremedik. Hala isim veriyor.Bu zeki hangi paralel evrende yaşıyorsa orda galatasaray başka bir takım bence. Alakasız adamlar sallıyor sürekli
ben bu twiti yanlış anlamışım. iki topcu gonderip maaş butcesi actılar sandım da cilesen gittikten sonra alınan 2 topcunun lisansını cıkartabilmişler. bunlar da cidden para yok @Tugay Elser
ben bu twiti yanlış anlamışım. iki topcu gonderip maaş butcesi actılar sandım da cilesen gittikten sonra alınan 2 topcunun lisansını cıkartabilmişler. bunlar da cidden para yok @Tugay Elser
ben bu twiti yanlış anlamışım. iki topcu gonderip maaş butcesi actılar sanmıştım ama öyle değilmiş.
cillessen gittikten sonra alınan 2 topcunun(Castillejo ve Samuel Lino) lisansını cıkartabilmişler.
bunlar da cidden para yok galiba @Tugay Elser
Eğer menajer fazla para istedi, başka talipler çıktı vs haberleri geldiyse bilinki o transfer olmaz. Bolca örneğini gçrdük bunun daha geçen ay grilishte yaşadık aynısını.Torreira yatar zaten bir transfer 3 gun icinde oldu bitti olmuyorsa biz de yuzde 90 yatar
En borçlu kulüplerden valencia
O zaman Torreira hayırlı olsun.Kastamonulularla karşılaşmayacağın bir dünya yok
Bulur
Kahreden haberler gelmeye devam ediyor.
Bir pideye bağladıysak o da olmasınO zaman Torreira hayırlı olsun.
İşte oyuncu bekletiyor bizi başka teklifler bekliyor olabilir. Eğer bir menajer ekstra para istedi deniyorsa kesin bilinki başka teklifler var.abi hic ah vahlara gerek yok
is burada Lucas da bitiyor
eger evet deseydi suan Istanbuldaydi
demekki daha ikna olmus degil ve hala Valenciayi istiyor