Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valencianin ekonomik durmu yetersizmis.iki oyuncu satmasi gerekiyormus gattusonun istedigi oyuncuları alabilmek icin. burda da vazgeçti demiş zaten.bakayoko kovalayacaklarmis

tüylerini yoldurma
murcielago-valencia-15913.gif

ben bu twiti yanlış anlamışım. iki topcu gonderip maaş butcesi actılar sandım da cilesen gittikten sonra alınan 2 topcunun lisansını cıkartabilmişler. bunlar da cidden para yok @Tugay Elser

Herifler 15 senedir stadlarini bitiremedi para yok diye. Peter Lim sözde stadi bitirecekti ama komisyoncu paragöz cimri biri cikti. Herif bir ara sanki Mendesin kucagindaydi. Onun baya oyuncusunu aldiriyordu.

ben bu twiti yanlış anlamışım. iki topcu gonderip maaş butcesi actılar sanmıştım ama öyle değilmiş.
cillessen gittikten sonra alınan 2 topcunun(Castillejo ve Samuel Lino) lisansını cıkartabilmişler.
bunlar da cidden para yok galiba @Tugay Elser

Bakayokoyu kiralayacaklar sanirim.en az 2 oyuncu satmalari lazimmis,bonservisli herif almak icin

Kahreden haberler gelmeye devam ediyor.

Aynı haberin içeriğinde Gattuso'nun Yunus ve Racic'in performanslarını beğendiği, bunları kullanabileceğini belirtmiş. Arthur'u da istiyorlar zaten ki diğer bir İspanyol kaynak kiralık olarak anlaşıldığını yazmış. Valencia'da para yok, maaş bütçeleri olduğunu da sanmıyorum. İspanyol damarı kabarıp da bedava oynayacağım, Gattuso olsun yeter benim için demiyorsa Valencia için zor transfer gibi görünüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt