Ramazan Aslan
Tecrübeli Üye
- 4 Ağustos 2019
- 5.081
- 3.581
- 673
Sanırım miço torreira olmazsa diye alınmış bi arkadaş. Olursa torreira ile olur olmazsa en azından 6 no almadık demeyiz gibi bir durum olmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iş görüşmesine gittiğinizde biz size döneceğiz diyen işverene dönmüş adam! 50 takımla görüşüp sonuç alamazsa gelecek ay haber verecek bize!Torreiranın olumsuza döndüğü haberlerin kaynağı ne arkadaşlar takip edemedim? Düşünmek için süre istediği dışında bir gelişme mi oldu?
Belki yarın bu saatlerde Lemina'nın transferi bitebilir kanks![]()
Campos’un PSG’e gelir gelmez yaptigi her transfer iyi yav. Keske bir donem ekibiyle calisabilseydik.
İyi olur bizde ne kadar çer çöp var toplar oraya hocam.Fatih Terim zu Marsilya?
Teklifleri 12m+bonusNelsona 10 milyondan yukari vermez Sevilla. Marcao daha piyasasi olan bir topcu olarak 12 ye gitti. 10 milyon kemik arti 3 milyon bonuslar falan Monchi bitirir bu isi
Ufak derken?Koca kulüp bari ufakda olsa bir açıklama yap kardeşim
Düşündüğü her saniye Arsenal ve bizim taraftarlardan küfür yiyor. Valencia taraftarının da bişeyden haberi yok.Torreiranın olumsuza döndüğü haberlerin kaynağı ne arkadaşlar takip edemedim? Düşünmek için süre istediği dışında bir gelişme mi oldu?
Niye sürekli birisini haklı çıkartmaya çalışıyorlar anlamıyorum. Yabancı basın olmasa Torreira'dan haberimiz olmayacaktı. Haluk özelinde değil bu hepsi için geçerli. Ayrıca Haluk'un artık bilgi alabildiğini pek sanmıyorum. Son muhabbetlerden sonra haber alamıyordur.halugun haklı cıktıgı yok.torreira haberlerini kendi veremediği için arsenal çok yuksek bonservis falan istiyo diye laga luga yaptı.sonra baktı yabancı basın kulübüyle anlaşma tamam,torreira ikna edilmeli diyince,halukta aynısını söyledi.bi de üstüne menajer komisyon istiyo diye bişey uyrdurdu.
halukluk hiç bi durum yok
acun misali. Hocam GS den sadece marcaoyu isterdi onu da kel monchi çaldı götürdü.İyi olur bizde ne kadar çer çöp var toplar oraya hocam.
nasılsın iyisin bende iyiyimciddi anlamda olumsuz bi haber olmadıkca olumsuzlama yapmayın,bekleyin biraz. muhabbet edelim hatta
Bunu hiçbir zaman yapmadılar yapmazlar da. Kap'tan dolayı ancak görüşmelere başlandığına dair bir açıklama yapılabilir. Ya da görüşmeler olumsuz sonuçlandığına dair bilgi verilebilir.Koca kulüp bari ufakda olsa bir açıklama yap kardeşim
Galatasaray daha yeni kurtuldu, bir de Marseille'de çektirmeyin bana onun EGO'sunu.Fatih hocam şöyle bir Marsilya yapsın da görelim bakalım çok sevdiği kıyamadığı GS'si gibi 10m para bayıltıp cicaldau ile morutanı içeri sokturabiliyor mu acaba?
Hadi git Rumenden 2 tane topçuya para verdir orada hoca. Burada çok topçudan anlıyon gibi saçtırdın ya paraları.