Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanırım miço torreira olmazsa diye alınmış bi arkadaş. Olursa torreira ile olur olmazsa en azından 6 no almadık demeyiz gibi bir durum olmuş

Torreiranın olumsuza döndüğü haberlerin kaynağı ne arkadaşlar takip edemedim? Düşünmek için süre istediği dışında bir gelişme mi oldu?
iş görüşmesine gittiğinizde biz size döneceğiz diyen işverene dönmüş adam! 50 takımla görüşüp sonuç alamazsa gelecek ay haber verecek bize!

halugun haklı cıktıgı yok.torreira haberlerini kendi veremediği için arsenal çok yuksek bonservis falan istiyo diye laga luga yaptı.sonra baktı yabancı basın kulübüyle anlaşma tamam,torreira ikna edilmeli diyince,halukta aynısını söyledi.bi de üstüne menajer komisyon istiyo diye bişey uyrdurdu.

halukluk hiç bi durum yok
Niye sürekli birisini haklı çıkartmaya çalışıyorlar anlamıyorum. Yabancı basın olmasa Torreira'dan haberimiz olmayacaktı. Haluk özelinde değil bu hepsi için geçerli. Ayrıca Haluk'un artık bilgi alabildiğini pek sanmıyorum. Son muhabbetlerden sonra haber alamıyordur.

Fatih hocam şöyle bir Marsilya yapsın da görelim bakalım çok sevdiği kıyamadığı GS'si gibi 10m para bayıltıp cicaldau ile morutanı içeri sokturabiliyor mu acaba?

Hadi git Rumenden 2 tane topçuya para verdir orada hoca. Burada çok topçudan anlıyon gibi saçtırdın ya paraları.

Fatih hocam şöyle bir Marsilya yapsın da görelim bakalım çok sevdiği kıyamadığı GS'si gibi 10m para bayıltıp cicaldau ile morutanı içeri sokturabiliyor mu acaba?

Hadi git Rumenden 2 tane topçuya para verdir orada hoca. Burada çok topçudan anlıyon gibi saçtırdın ya paraları.
Galatasaray daha yeni kurtuldu, bir de Marseille'de çektirmeyin bana onun EGO'sunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt