- 12 Haziran 2011
- 72.172
- 21.750
- 2.893
Bunu hiçbir zaman yapmadılar yapmazlar da. Kap'tan dolayı ancak görüşmelere başlandığına dair bir açıklama yapılabilir. Ya da görüşmeler olumsuz sonuçlandığına dair bilgi verilebilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu hiçbir zaman yapmadılar yapmazlar da. Kap'tan dolayı ancak görüşmelere başlandığına dair bir açıklama yapılabilir. Ya da görüşmeler olumsuz sonuçlandığına dair bilgi verilebilir.
Minion Valencia tarafindan red edilmis bize gelmekten baska caresi kalmadi
haluk 2 haftadır bilgi alamıyo zaten bariz şekilde.mertensi de mehmet özcan söyledi surekli.yine nevzat dün öğlen mertens ve cavani forvet listesinde diye halukdan önce söyledi.dun di marzio mertens haberi girince,haluk bilyo olduNiye sürekli birisini haklı çıkartmaya çalışıyorlar anlamıyorum. Yabancı basın olmasa Torreira'dan haberimiz olmayacaktı. Haluk özelinde değil bu hepsi için geçerli. Ayrıca Haluk'un artık bilgi alabildiğini pek sanmıyorum. Son muhabbetlerden sonra haber alamıyordur.
Yok takıntılıdır o, cicayı berkanı taylanı falan banko ister.acun misali. Hocam GS den sadece marcaoyu isterdi onu da kel monchi çaldı götürdü.
Galatasaray daha yeni kurtuldu, bir de Marseille'de çektirmeyin bana onun EGO'sunu.
Taraftarımız sabırlı olun vs ne bileyim Bi ipucu verebilirlerBunu hiçbir zaman yapmadılar yapmazlar da. Kap'tan dolayı ancak görüşmelere başlandığına dair bir açıklama yapılabilir. Ya da görüşmeler olumsuz sonuçlandığına dair bilgi verilebilir.
Neyin sabrı hangi sabır, sabır = Galatasaray taraftarı. Sabrın üstadı olduk profosörü olduk.Taraftarımız sabırlı olun vs ne bileyim Bi ipucu verebilirler
İpucu olarak max video ve fotoğraflarda verebilirler. Bunun olumsuz versiyonlarını da yaşadık. Asamoah transferi gibi ya da geçen sene forma videosu ile 10 numara muhabbetinde gibi. Biraz sabırlı olmamız gerekiyor. Valencia işi olmaz. Verdiğimiz teklif belirtildiği gibiyse kabul edecektir.Taraftarımız sabırlı olun vs ne bileyim Bi ipucu verebilirler
Son birkaç senedir menajerlere en az ödeme yapan kulüplerden biriyizlig başladı 6 ve 10 almadık. Stoperimizi de satarsak bu seneyi de her sezonun transfer sezonu gibi geçireceğiz. Transfer bokunu beceremiyor kulübümüz.