Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu hiçbir zaman yapmadılar yapmazlar da. Kap'tan dolayı ancak görüşmelere başlandığına dair bir açıklama yapılabilir. Ya da görüşmeler olumsuz sonuçlandığına dair bilgi verilebilir.
24877.jpg

Niye sürekli birisini haklı çıkartmaya çalışıyorlar anlamıyorum. Yabancı basın olmasa Torreira'dan haberimiz olmayacaktı. Haluk özelinde değil bu hepsi için geçerli. Ayrıca Haluk'un artık bilgi alabildiğini pek sanmıyorum. Son muhabbetlerden sonra haber alamıyordur.
haluk 2 haftadır bilgi alamıyo zaten bariz şekilde.mertensi de mehmet özcan söyledi surekli.yine nevzat dün öğlen mertens ve cavani forvet listesinde diye halukdan önce söyledi.dun di marzio mertens haberi girince,haluk bilyo oldu

Galatasaray daha yeni kurtuldu, bir de Marseille'de çektirmeyin bana onun EGO'sunu.

Ya yetenek setine göre zaten yıllarca inanılmaz fazla kazanmış bir insan kendisi

O maaşla mümkün değil herhangi bir avrupa kulübünde iş bulması , indirime gitse kim ilgilenir orası da muamma

Egosu izin vermez maaş indirimine gitmeye

Taraftarımız sabırlı olun vs ne bileyim Bi ipucu verebilirler
İpucu olarak max video ve fotoğraflarda verebilirler. Bunun olumsuz versiyonlarını da yaşadık. Asamoah transferi gibi ya da geçen sene forma videosu ile 10 numara muhabbetinde gibi. Biraz sabırlı olmamız gerekiyor. Valencia işi olmaz. Verdiğimiz teklif belirtildiği gibiyse kabul edecektir.

Torreira nin gelmeyecegine oldukca emindim ilk adi ciktigindan beri. Piyasasi cok fazla olan bir oyuncu. Eger astronomik bir maas vermiyorsak gelmez zaten mantiken

lig başladı 6 ve 10 almadık. Stoperimizi de satarsak bu seneyi de her sezonun transfer sezonu gibi geçireceğiz. Transfer bokunu beceremiyor kulübümüz.

hem guaye hemde torreira uçakta bekliyorlar sıkıntı yok arkadaşlar. okan hoca hangisine onay verirse erdem bey getirecek birisini!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt