Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 18.093
- 24.917
- 2.393
Yalniz kimse haberin içeriğini okumamış. Bize değil trabzon için çağırılmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün biri yazıyordu oyuncu kesin olarak gelirse İstanbul da yaşayacak diye hatta Trabzon da yaşamak istemiyormuşYalniz kimse haberin içeriğini okumamış. Bize değil trabzon için çağırılmış.
Bu herifin nazı Torreira'dan bile fazla. Paşama bak.Dün biri yazıyordu oyuncu kesin olarak gelirse İstanbul da yaşayacak diye hatta Trabzonda yaşamak istemiyormuş
12m euro + 3m euro nasil bedava oluyor anlamadim. Biz kendimizi fazla buyutuyoruz sanki. Marcao satisini saymazsak tarihimizde sadece 4 kez 10m+ satis yapmisiz. Marcao’da bonuslar gerceklesirse Bruma ile birlikte tarihimizin en yuksek 2. satisi olacak. 1. sirada Ndiaye var, 16 milyon euro.
Benim Marcao satisinda 15m euro civari bir beklentim vardi. Daha iyi pazarlik yaparak 15m euro net + bonus karsiliginda da satilabilirdi ama hic bir zaman oyuncu satisinda basarili olmadik. 12m+bonus cok iyi bir satis degil ama oyle bedavaya gitti denilecek bir satis kesinlikle degil.
Ben ederim. Tam bir. Ulen şu yaşımızda adama küfür ettiriyorlar.Monchi hıyarına sağlam sövesim var
Zor tutuyorum
Acayip kıl olduğum bir herif
Bir futbolcu trabzonda neden yaşamak istesin ki anca arap olmasi lazım o zaman yabancılık çekmez.Dün biri yazıyordu oyuncu kesin olarak gelirse İstanbul da yaşayacak diye hatta Trabzon da yaşamak istemiyormuş
12m euro + 3m euro nasil bedava oluyor anlamadim. Biz kendimizi fazla buyutuyoruz sanki. Marcao satisini saymazsak tarihimizde sadece 4 kez 10m+ satis yapmisiz. Marcao’da bonuslar gerceklesirse Bruma ile birlikte tarihimizin en yuksek 2. satisi olacak. 1. sirada Ndiaye var, 16 milyon euro.
Benim Marcao satisinda 15m euro civari bir beklentim vardi. Daha iyi pazarlik yaparak 15m euro net + bonus karsiliginda da satilabilirdi ama hic bir zaman oyuncu satisinda basarili olmadik. 12m+bonus cok iyi bir satis degil ama oyle bedavaya gitti denilecek bir satis kesinlikle degil.
Taraftarın sırtında taşımaya raziyken yönetim dursa ne olur?Takımındaki en iyi adamı düşük bir fiyata gönderdin, diğer madenini de aynı şekilde yok pahasına almaya uğraşıyorlar. Reddetmeyi bileceksin. Bu dik durma işini oyuncu satarken niye göstermiyorsunuz?
Monchi hıyarına sağlam sövesim var
Zor tutuyorum
Acayip kıl olduğum bir herif