Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen hafta anket yapsak burada nelson çöp çıkardı. Bana göre de nelsondan zarar ederiz derdim. Eğer 10-15 veren varsa okutmak lazım çünkü üst düzey bi stoper olması mümkün görünmüyor. Yanında lider arayan bir stoper

1659541082492.webp

Ekli dosyayı görüntüle 171457

Bir kac kez burada Nelsson’un hava toplarinda iyi olmadigina dair yorumlara rastladim. Sezon icerisinde zaman zaman istatistik paylasiyorum ve yine bazilarini bilgilendirelim.

Nelsson' dan karakter-disiplin-takıma adanmışlık ve sağladığı katkı itibariyle son derece memnunum, iyi ki almışız. Geçen yılki transferler arasında açık ara en isabetlisi...

Bu tür istatistikleri mutlak gerçeklik olarak görmemek lazım. Zamanında çokça eleştirdiğim için art niyetli olmakla itham edildiğim Semih Kaya için de benzer istatistikler üzerinden destanlar yazılıyordu, o da mı çok iyiydi hava toplarında?!..

Semih' le elbette eşdeğer tutmuyorum. Ancak hem Semih' in, hem de Nelsson' un istatistiklerinin yüksek olmasını sağlayan, daha çok cepheden gelen toplar. Marcao, hem oyun kuran, hem hamle stoperi rolünde olduğu, Nelsson da denge stoperi olarak daha geride konuşlandığı ve bir büyük takım gibi oynayamadığımız, pek çok maçta baskı yediğimiz için istatistiklerinin yüksek çıkması doğaldır...Yan toplarda o denli başarılı bulmadığımı, pozisyon alma ve müdahale girişkenliği açısından çok büyük hatalar yapabildiğini belirtmem gerekiyor...

Avrupa'da transfer bitiyor, bizde de lig başlıyor. Burada eli güçlü olan tarafız. Getir 25 i al git deyip konuyu kapatmak lazım. Ayrıca tw de kimi 9 kimi 10 bilmem ne herkes teklif yapılırken oradaymış gibi birşey sallıyor çok da inanmamak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt