Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu aşamada ya çıkış maddesi, ya da minimum net 20m + gerçekçi bonuslar + sonraki satıştan pay gibi çıkış maddesine üç aşağı beş yukarı denk rakamlar dışında Nelsson satılamaz. Nelsson da bizi tatmin edecek teklif gelmezse ayıp etmesin, profesyonel olsun, topunu oynasın. Yetkili bir yönetici alsın karşısına oyuncuyu da menajerini de versin bu mesajı. Daha 1 sene olmuş geleli, 4 sene sözleşmesi var. Marcao kaç senedir bizdeydi ve sözleşmesinin bitmesine 2 sene kalmıştı, artık 26 yaşına da gelmişti, ileride benzer teklifler alabileceğimiz şüpheliydi. Onun önünü açtık diye seni de ederinin altına gönderemeyiz, hiç örnek almasın. Hele lig başlamak üzereyken asla olmaz. Bunları alıp karşısına söyleyesin birileri. Biz oyuncuları esir almıyoruz tamam ama kadromuza da 1 seneliğine diye katmıyoruz. Onun için de 5 yıllık sözleşme yapmışız ve 25m çıkış maddesi koymuşuz alırken. Daha 23 yaşında üstelik. İyi oynamaya ve kendini geliştirmeye devam ederse, milli takımda da kendini gösterirse iyi teklifler gelmeye devam eder. Biz de yaptığımız yatırımın karşılığını hem sahada hem de maddi olarak almak istiyoruz. O yüzden bonserviste indirim falan yapmayacağız.

Yalnız sen 7 babayı öldürmüşsün usta cerrahpaşalı gueye gelseydi bari iyiydi

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Dursun kaç çocuğu babalarına bağışladı sayamadım. Gelirse çocukları keseceğimiz her transfer yattı. Sıkıntıdan çocuk yapıyoruz artık belki ilerde keseriz diye. Pedro ve grilişten sonra transfer beni üzemez demiştim, yine can sıkmayı başardılar. En iyisi futbolu bırakmak. Açıyımde kürt bedoyu izleyeyim biraz.

Olasi Nelsson satisinda yine satisindan para kazanabilecegimiz bir stoper almaliyiz. Bu Omeragic’i izleyen var mi?

Fb’nin Gustavo Henrique’den once istedigi Nino iyi topcuya benziyor ama kulubu 8m euro istiyormus.
8 biraz pazarlıkla 6+2'ye bağlarsın Nelsson giderse de o para verilir gayet yeter ki maaşı 1-1.2 civarında olsun.

Dursun kaç çocuğu babalarına bağışladı sayamadım. Gelirse çocukları keseceğimiz her transfer yattı. Sıkıntıdan çocuk yapıyoruz artık belki ilerde keseriz diye. Pedro ve grilişten sonra transfer beni üzemez demiştim, yine can sıkmayı başardılar. En iyisi futbolu bırakmak. Açıyımde kürt bedoyu izleyeyim biraz.
Gelirse çocuk yapacağızı mı denesek bir de?

Şu anda Nelson dan gelecek paraya ihtiyaç var mı? Yok... 5 sene sözleşmesi var mı? Var. Oyuncunun aklını mı çeldiler. Oynatma ama satma. Ne ulan bu? Herkesten oyuncu almak zor bize gelince oyuncu oynamak istemiyor ver ucuza gitsin. Verme verme. Dünya kupası için oynamak zorunda. Oynamıyor sa da rezerv lig var rezerv takım var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt