- 24 Temmuz 2021
- 16.579
- 6.582
- 703
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaynak tr basınıymış sildimAsla ! Kulübün kapısından en az 15 sene Rumen-Faslı-Cezayirli girmemelidir.
Dursun kaç çocuğu babalarına bağışladı sayamadım. Gelirse çocukları keseceğimiz her transfer yattı. Sıkıntıdan çocuk yapıyoruz artık belki ilerde keseriz diye. Pedro ve grilişten sonra transfer beni üzemez demiştim, yine can sıkmayı başardılar. En iyisi futbolu bırakmak. Açıyımde kürt bedoyu izleyeyim biraz.Yalnız sen 7 babayı öldürmüşsün usta cerrahpaşalı gueye gelseydi bari iyiydi
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Dennis Man icin kaynak A Spor. Morutan hakkinda Pisa Serie A’ya cikarsa 4m euro’luk zorunlu satin alma opsiyonu var diyor haberde.ed: kaynak trymiş
8 biraz pazarlıkla 6+2'ye bağlarsın Nelsson giderse de o para verilir gayet yeter ki maaşı 1-1.2 civarında olsun.![]()
Becir Omeragic - Oyuncu profili 25/26
Becir Omeragic, 24, İsviçre ➤ FC Basel 1893, 2025'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 3.00 mil. € ➤ * 20 Oca 2002, Genève, İsviçrewww.transfermarkt.com.tr
Olasi Nelsson satisinda yine satisindan para kazanabilecegimiz bir stoper almaliyiz. Bu Omeragic’i izleyen var mi?
Fb’nin Gustavo Henrique’den once istedigi Nino iyi topcuya benziyor ama kulubu 8m euro istiyormus.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kikaldakunelsson dışında ispanyaya bir oyuncu satabilirmişiz
kim lan bu
hiç bi haber yok.dun iptal edilen rezervasyon falan konusulyo hala.düşün yani,o kadar habersiziz.bi de parası olmadıgı halde zorla valenciaya yamamaya calısıyo forum torreirayıNe oldu lucas ne ara olumsuza döndü
Gelirse çocuk yapacağızı mı denesek bir de?Dursun kaç çocuğu babalarına bağışladı sayamadım. Gelirse çocukları keseceğimiz her transfer yattı. Sıkıntıdan çocuk yapıyoruz artık belki ilerde keseriz diye. Pedro ve grilişten sonra transfer beni üzemez demiştim, yine can sıkmayı başardılar. En iyisi futbolu bırakmak. Açıyımde kürt bedoyu izleyeyim biraz.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi