Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O adamın üstüne iki orta saha gelecek dediğimde kimse inanmıyordu şimdi Torreira niye gelmedi hala diye tepki var. Cidden isimler duyulmamalı, o bekleyiş süresi geriyor çoğu insanı.

Yalnız Gueye'nin alternatifi o seviyede olamaz demiştim, halt etmişim ama bu kez olmaz yani Torreira olmazsa seviye düşüşünü kabullenmek lazm 6 no için.
Burhancan bey o konuda bir twit atmıştı. Peşinden gidilen oyuncular transfer olmazsa daha iyilerine yönelecekler diye mi ne :asd: tier 1lik hareket.

yine mi menajer meselesi. yok biz bu transfer yapma işini bi türlü öğrenemedik ve öğrenemeyeceğiz gibi. gelen oyuncuların çoğunu zarzor ite kaka getiriyoruz
Kendileri geliyor zaten biz almıyoruz bize gelen oyuncular gelmek için mücadele eden tipler samimi şekilde durum böyle biraz böyle sorun varsa asla çözen yok

the-pianist-walking-scene.gif
Hasan abim derbeder mi oldun

piatekin seferi kesebileceğini mi düşünüyorsun? ya da dennis man yunustan çok mu iyi? sağ beke stoper tandanslı herif koymuşsun.

mevcut kadroyu transferlerle daha kötü yapmışsın rengim 😄

keser mi keser zaten forvet alınacak o ayarda yunusun tekniği hızı yeter rahat oynar forvet arkası,kaan da sağ bek oynar 6da stoperde de oynar dubois dönene kadar rahat götürür orayı hiç orta sahaya adam gelmediğini varsaydım burda

Burada yazılanları ibretle okuyorum. Avrupa'da ki takımları beğenmemeler, şehrin nüfusuna göre transfer etmeler, Nelson Marcao yakında 50 ye gider diyenler falan. Görende her yıl Türkiye'de ki oyunculara Avrupa'nın elit kulüplerinden teklif geliyor sanacak. O beğenmediğiz küçük nüfusulu şehrin takımlarından Villareal 2-kez yarı final yaptı son yıllarda. Birinde kıl payı kaçırdı. Biz uefayı kazandığımız yıllarda Valencia 2 kez şampiyonlar ligi finali oynadı. Sevillayı anlatmaya gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt