Yunus Emre
Sarı Üye
- 21 Temmuz 2022
- 124
- 111
- 118
Resmen bay geçtik günü kolpa haber bile yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fanfinininfonundaymis komutanımSa metres geldi mi
Hamsikte Maradonayı geçmişti sanki.Bu arada Belçika milli takımında hakkı yenilmiş bir oyuncudur kendisi.Napoli kariyerleri
Mertens: 148 gol > Maradona: 113 gol
![]()
kapsız bir nöbet olursa 10,000 mesajdan sonra gs ile ilgili herhangi bir haber açmayacağım üzerine emeklilik kararı alıp sevgili haziruna sunacağımVasfla teakan 14.nöbet için arkandan sehem kurmuşlar
Allah aşkına oyuncu tarafı sorun yok arsenalde sorun yok o zaman sorun bizdeSalim Manav: "Dün beni yanıltmayan bir kaynaktan haberi aldım ve paylaştım halen de aynı noktadayım oyuncu tarafıyla hiçbir problem yok. Benim tık alma reyting uğruna bu işlerle uğraşmam."
Sorun ince detaylardaAllah aşkına oyuncu tarafı sorun yok arsenalde sorun yok o zaman sorun bizde
Salim manav bana güven veriyorSalim Manav: "Dün beni hiç yanıltmayan bir kaynaktan haberi aldım ve paylaştım halen de aynı noktadayım oyuncu tarafıyla hiçbir problem yok. Benim tık alma veya reyting uğruna bu işlerle uğraşmam."
Bu burhan biraz saf heralde!
O kim yav. @Sami Karakoç yusufun danimarkadan haberini tasidigi herif bu hafta biter yazdi.biter herhalde
Tabi canım biz de inandıkSalim Manav: "Dün beni hiç yanıltmayan bir kaynaktan haberi aldım ve paylaştım halen de aynı noktadayım oyuncu tarafıyla hiçbir problem yok. Benim tık alma veya reyting uğruna bu işlerle uğraşmam."
İyi tekrar sorsun o zaman menejere? Ne oldu dün geliyor dediniz bugün niye gelmedi diye.Burhan kolpa yapmayıp harbiden menajerle konusmussa daha adama kolpa ayağı çekmeye gerek yok.
Herif bizzat menajerden çekmiş bilgiyi, bir üstü torreiradan bilgi almak zaten. Yatarsa yatmıştır kimseyi kolpaci diye suclamam bu durumda. Adam topcum yarin istanbula ucuyor dedikten sonra gazeteci ne yapsin
adama da kizamiyorum reis menajeri yarin gece istanbuldayiz demis oda paylasmis