Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salim Manav: "Dün beni hiç yanıltmayan bir kaynaktan haberi aldım ve paylaştım halen de aynı noktadayım oyuncu tarafıyla hiçbir problem yok. Benim tık alma veya reyting uğruna bu işlerle uğraşmam."

Burhan kolpa yapmayıp harbiden menajerle konusmussa daha adama kolpa ayağı çekmeye gerek yok.

Herif bizzat menajerden çekmiş bilgiyi, bir üstü torreiradan bilgi almak zaten. Yatarsa yatmıştır kimseyi kolpaci diye suclamam bu durumda. Adam topcum yarin istanbula ucuyor dedikten sonra gazeteci ne yapsin

O kim yav. @Sami Karakoç yusufun danimarkadan haberini tasidigi herif bu hafta biter yazdi.biter herhalde

Pazartesi günü Galatasaray, Evander için teklifini tekrar artırdı ve kulübün bir anlaşmaya yaklaştığını hissediyor. Türkler hafta sonuna kadar transferin tamamlanmasını umuyor.

On Monday, Galatasaray again increased the bid for Evander and feel that the club is approaching a deal. The Turks are hoping for a transfer at the end of the week.

böyle demişti

Burhan kolpa yapmayıp harbiden menajerle konusmussa daha adama kolpa ayağı çekmeye gerek yok.

Herif bizzat menajerden çekmiş bilgiyi, bir üstü torreiradan bilgi almak zaten. Yatarsa yatmıştır kimseyi kolpaci diye suclamam bu durumda. Adam topcum yarin istanbula ucuyor dedikten sonra gazeteci ne yapsin
İyi tekrar sorsun o zaman menejere? Ne oldu dün geliyor dediniz bugün niye gelmedi diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt