- 3 Haziran 2015
- 57.910
- 67.226
- 4.143
Hazirda Fatih Terim stickerim vardi elimde boşa gitmesin diye oraya koydumHocanın orada ne işi var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hazirda Fatih Terim stickerim vardi elimde boşa gitmesin diye oraya koydumHocanın orada ne işi var
Anlatilanlara gore Londra’yi hic sevmemis. Ayrica annesi oldukten sonra bayagi bir bunalima girmis. Hatta futbolu birakmayi falan dusunmus.Arsenal’ın çöpü için bu kadar uğraşmaya gerek yok. Zaten adamdan bu kadar nefret etmeleri beni işkillendiriyor.
10 kişi olacak ztn yanında
Şimdi gördüm Fatih Terim SK dan transfer etmişiz.Hazirda Fatih Terim stickerim vardi elimde boşa gitmesin diye oraya koydum
Tövbe tövbeŞimdi gördüm Fatih Terim SK transfer etmişiz.
gitgideyim 2012-2013 sezonundaki kasımpaşa Galatasaray macı özetini izleyim bari.emre çolak şov yapmıstı
Twitter da Space de konuştular
10 kişi olacak ztn yanında
Yakında olur.Tövbe tövbe
Mertens de katildiktan sonra GS 22/23torreira tek basina oynamaz sahada mico yaninda olmasi sart
Son raddemdeyim zaten berbat bir gün geçirdim akşam bir gündeme bakalım foruma girelim dedim pişman oldum Torreira mıdır ne bilmem neyse ayar etti beni kimdir yani bu kadar tamam iyi bir oyuncu okey aranılan tip oyuncu ona da lafım yok da herifin girdiği triplere bak İtalya'yi bekliyorum Valenciayla sevisiyorum e siz de durun bir yerde kimse almaz ortada kalırsam size gelicem ayağı yapıyor Galatasaray bu Galatasaray hadsiz herifReis postun birinde kendini tutamayıp. Yardıracaksın gibi.
inanmıyorum muhteşem bir bilgi demek oyuncu okey derse transfer edeceğiz.Pulitzer ödülünü almalı haluk bu haberiyleHaluk Yürekli: "Torreira'ya ödenecek rakam belli her şey belli masada duruyor Torreira okey verirse Galatasaray transfer edecek."
adam onyekuruyu aldı vargası ne yapacak4 mılyona biter bu iş
uyumayın vargası alın heryeri yedekler
Bununda biliyoruz gelmişini geçmişini. Transfer hikayesine baksan yıldız diye iteleyip milyon milyon hem komisyon aldırır hemde maaş alır.
Terimde oynatmadi torrent de oynatmadi okan da izledikten sonra kiralansin dedi, tüm amtrenörler suclu futbolcumu hakli? Kaan da öyle gömülecek futbolcu degil denayerden ozan kabaktanda daha iyi futbolcu bana göre.3 bucuk milyon da cok abartili gelmiyo bana.Öyle gömülecek bir oyuncu değil. Abartmayalım. Adam ülkeye alışamadı ve Terim de yeteri kadar oynatmadı.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Ne kadar ekmek o kadar köfteBize ofansif adam lazım Seferoviç dışında hücuma adam almadık.