Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arsenal’ın çöpü için bu kadar uğraşmaya gerek yok. Zaten adamdan bu kadar nefret etmeleri beni işkillendiriyor.
Anlatilanlara gore Londra’yi hic sevmemis. Ayrica annesi oldukten sonra bayagi bir bunalima girmis. Hatta futbolu birakmayi falan dusunmus.
Mental olarak sorunlu bir oyuncu. Ancak bunun gibi oyuncular bizim taraftarlar ile cok fena gaza gelip hayatinin futbolunu oynayabilirler.
Bu arada Londra gibi gece gunduz yagmur yagan yeri sevmemesini anlarim :)

gideyim 2012-2013 sezonundaki Galatasaray kasımpaşa macı özetini izleyim bari.emre çolak şov yapmıstı

Reis postun birinde kendini tutamayıp. Yardıracaksın gibi.
Son raddemdeyim zaten berbat bir gün geçirdim akşam bir gündeme bakalım foruma girelim dedim pişman oldum Torreira mıdır ne bilmem neyse ayar etti beni kimdir yani bu kadar tamam iyi bir oyuncu okey aranılan tip oyuncu ona da lafım yok da herifin girdiği triplere bak İtalya'yi bekliyorum Valenciayla sevisiyorum e siz de durun bir yerde kimse almaz ortada kalırsam size gelicem ayağı yapıyor Galatasaray bu Galatasaray hadsiz herif

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Öyle gömülecek bir oyuncu değil. Abartmayalım. Adam ülkeye alışamadı ve Terim de yeteri kadar oynatmadı.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Terimde oynatmadi torrent de oynatmadi okan da izledikten sonra kiralansin dedi, tüm amtrenörler suclu futbolcumu hakli? Kaan da öyle gömülecek futbolcu degil denayerden ozan kabaktanda daha iyi futbolcu bana göre.3 bucuk milyon da cok abartili gelmiyo bana.

Nadide Sultan Konyalim sarkisinda Konyalidan baskasina b.stirmam mi diyor simdi? Bu nobetten birsey anladigim yok, bari baska mevzulara dönelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt