Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Almiron 10 numara değil, MLS dönemi çok takip edilen bir oyuncuydu geç de olsa geldi Avrupa'ya. Dribblingi ön planda skorer bir kanat oyuncusu temelde ama playmaker özellikleri olduğu için 10 no gibi de kullanılıyor. Özellikleri açısından all rounder bir adam her yönü iyi fiziği dışında.

Lanzini mi o mu denilse Almiron diyebilirim çok severdim ama Lanzini de bize Sneijder'i anımsatır gelse, stillerini benzetmişimdir hep.

Arkadas,gunlerdir bizimkilerin transfer politikasini hayretle takip ediyorum.Ozelikle de 10 numara konusunda.Oncelikle belirteyim ki Adana'da yasiyorum ve gecen yil ads nin tum maclarini izledim.Hepimizin malumu 24 yasinda asist yapmak icin dogmus(arti gol katkisi da var),hem iki kanat hem 10 numarayi oynayabilen,kosan ve mucadele eden,ligi bilen vargas gibi bir adami 4 m euro arti 1m euro civari maasa almak varken, evander gibi sakatlik problemi olan,mertens gibi artik doymus adamlarin pesinde dunya bir maasi nasil sacariz derdine dusmus bizim yonetim.
Ne diyeyim ki..her yil boyle sacma sapan transfer politikasi izle, ondan sonra bilmem kac milyar borcu var kulubun diye feryat et,he babam he..

Katılıyorum Vargas hem forvet arkası oynayabilir hem de Kerem'e alternatif olabilir neden düşünülmüyor acaba?

Wonderkid defans kalmamış bu sene takımlar hepsini kapmış Nelson işini seneye halledelim

Torreira,10 no, kanat, forvet, stoper.

Şu haliyle 5 tane transfer yapma ihtimalimiz var. Kaçı gerçekleşir göreceğiz.

Arkadas,gunlerdir bizimkilerin transfer politikasini hayretle takip ediyorum.Ozelikle de 10 numara konusunda.Oncelikle belirteyim ki Adana'da yasiyorum ve gecen yil ads nin tum maclarini izledim.Hepimizin malumu 24 yasinda asist yapmak icin dogmus(arti gol katkisi da var),hem iki kanat hem 10 numarayi oynayabilen,kosan ve mucadele eden,ligi bilen vargas gibi bir adami 4 m euro arti 1m euro civari maasa almak varken, evander gibi sakatlik problemi olan,mertens gibi artik doymus adamlarin pesinde dunya bir maasi nasil sacariz derdine dusmus bizim yonetim.
Ne diyeyim ki..her yil boyle sacma sapan transfer politikasi izle, ondan sonra bilmem kac milyar borcu var kulubun diye feryat et,he babam he..
Vargas'ı 4 milyona bırakmazlar bence. Başakşehir, Trabzon filan yoklamıştır kesin Vargası. O fiyata verseler Adana Demirspor bile çoktan alırdı. Yunus Akgün'ün bonservisi için Adana'nın bize 5 milyon teklif ettiği söyleniyordu. Espanyol ya oyuncuyu bu sene kullanmak istiyor ya da ödediği bonservis bedelini istiyor bence.

IMG_1291.webp

Bu tarihte kalan var mı?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt