Eren Dağlı
Cezalı
- 27 Temmuz 2022
- 122
- 64
- 103
Torreira-Almiron paketi Galatasaray'ı net şampiyon yapar. Almiron çok iyi oyuncu. Keşke bu iki oyuncu olsa.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arnaud Lusamba bir ara sağlam potansiyeldi. Alanya kaliteli takım kurdu.
İstemese avrupadan biri alırdı(araplar bile almadı)Yüksek maaş istiyorsa hala tabiki almam ama ligimizde iş yapardı.
Murat sancak canli yayinda 4 ile 4.5 m arasi istediklerini soylemisti sezon sonu,oradan hareketle soyledim rakami kardesim.Ha sen yazdiktan sonra bende merak edip baktim espanyolun hazirlik maclarina, vargas pek sans bulamamis,sakat falansa bilmiyorum tabii..Vargas'ı 4 milyona bırakmazlar bence. Başakşehir, Trabzon filan yoklamıştır kesin Vargası. O fiyata verseler Adana Demirspor bile çoktan alırdı. Yunus Akgün'ün bonservisi için Adana'nın bize 5 milyon teklif ettiği söyleniyordu. Espanyol ya oyuncuyu bu sene kullanmak istiyor ya da ödediği bonservis bedelini istiyor bence.
(DAZN Italia)Bunu da bir yere kitleyemedi menajeri.Galatasaray, Parma'dan kanat oyuncusu Dennis Man'ı transfer etmek istiyor.
(DAZN Italia)
kalkın ulan torreiraaaaaaaaa
taş gibidimdik
En son görüştükleri haberi vardı. Bilmiyorum son durumunu.Boulaya isi ne oldu. Onu da aliyorlardi sanki bir ara.