Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torreira-Almiron paketi Galatasaray'ı net şampiyon yapar. Almiron çok iyi oyuncu. Keşke bu iki oyuncu olsa.

Yüksek maaş istiyorsa hala tabiki almam ama ligimizde iş yapardı.
İstemese avrupadan biri alırdı(araplar bile almadı)
Hiç bir takım ile ismi bile geçmedi bizden başka dış basında.
Yatırım için aldığın oyuncuyu satıyorsan yine o paranın büyük kısmını yatırım için kullan zira Marcao'nun para iskelet için gidiyor.

Vargas'ı 4 milyona bırakmazlar bence. Başakşehir, Trabzon filan yoklamıştır kesin Vargası. O fiyata verseler Adana Demirspor bile çoktan alırdı. Yunus Akgün'ün bonservisi için Adana'nın bize 5 milyon teklif ettiği söyleniyordu. Espanyol ya oyuncuyu bu sene kullanmak istiyor ya da ödediği bonservis bedelini istiyor bence.
Murat sancak canli yayinda 4 ile 4.5 m arasi istediklerini soylemisti sezon sonu,oradan hareketle soyledim rakami kardesim.Ha sen yazdiktan sonra bende merak edip baktim espanyolun hazirlik maclarina, vargas pek sans bulamamis,sakat falansa bilmiyorum tabii..

Yine hafta bitti yav. Arkadaş bizim transfer işleri niye böyle?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Torreira'ya bizden başka ciddi ilgi gösteren yok maaşı çok yüksek avrupa klüpleri için.Öyle ya da böyle geleceğini düşünüyorum beni asıl düşündüren hücum hattımız Yunus-Kerem-Serefovic 3lüsüne bi şey olsa takımın hücum kalitesi 3-4 gömlek birden aşağı iner bu kadar alternatifsiz hücum hattına sahip olmamız iyi değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt