- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Hyr kankMevcut kadro ve yapilan transferlerden memnun musun
Kerem-Yunus kanatlarından memnun olmam namümkün tabi iyi bir 6 no ve 10 no geldiğini de farzedersek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hyr kankMevcut kadro ve yapilan transferlerden memnun musun
İstifada bir hizmettir.
Ali Naci yazdıysa doğrudur Renktaş.O haberin doğru olduğuna şiddetle inanmak istemiyorum.
Stoperler okey de kanatlar için aklın yolur 1 rdsh katılmaktayımNelsson-Abdulkerim tandemi ve Yunus-Kerem kanatlarıyla şampiyon olamayız. Bu bölgelere üst düzey iki adam şart.
Dik duruş loading
Torreira’ın menajerinin 1 milyon Euro komisyonu olmasına rağmen ekstra 1.5 milyon imza parası istemesi. G.Saray cephesi “Bonservis ödeyeceğiz, ne imza parası’ diyerek bu konudaki tavrını net olarak koydu.
Vestergaarddir Trabzon'da ilgileniyorduİskandinav 1 stoper ile ilgileniyormuşuz
Haklı bir isyan.Nelsson-Abdulkerim tandemi ve Yunus-Kerem kanatlarıyla şampiyon olamayız. Bu bölgelere üst düzey iki adam şart.
Marcao yerine Abdul büyük bir kumar şu an için. 5-10 maç izlememiz lazım. Tutmazsa sctıkStoperler okey de kanatlar için aklın yolur 1 rdsh katılmaktayım
Ali Naci Küçük gazetede varkim dedi
Hani maaşları düşürüyorduk mantıklı hamleler yapıyorduk. 5m teklif etmek nedir yav akıl tutulması resmen. Mertens falan gelmeyecek benceAli Naci yazdıysa doğrudur Renktaş.
5m€ teklif etmekle kalmamışlar daha da yükseltebiliriz imajı vermişler
birde adamı yıldız olarak görüyorlar.![]()
Stoper için katılmıyorum bjk necip-wellintonla falan şampiyon oldu daha 2 sene önce.Nellson-Albül yeterli ikili sakatlık vs olmazsa kanatlar biraz eksik kaldı orda haklısınız.Nelsson-Abdulkerim tandemi ve Yunus-Kerem kanatlarıyla şampiyon olamayız. Bu bölgelere üst düzey iki adam şart.
1 senelik stoper yaşı dayanmış 30'a tutmayacağı çok belliMarcao yerine Abdul büyük bir kumar şu an için. 5-10 maç izlememiz lazım. Tutmazsa sctık
Ali Naci Küçük gazetede var
başka birisinin nöbette torreira gelirse ben