- 28 Temmuz 2019
- 46.789
- 47.916
- 3.683
Tek bildiğim vasfinin 14’ü açmaması için tüm lobimi kullanacağım.150 sayfa kaldı. 1 yeni isim ya da 3-5 olumsuzluğa biter bu nöbet.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tek bildiğim vasfinin 14’ü açmaması için tüm lobimi kullanacağım.150 sayfa kaldı. 1 yeni isim ya da 3-5 olumsuzluğa biter bu nöbet.
Cenk varken az bile istemişler.Kabul edelim diyen yok. Her menajer bizden para istiyorsa ya yanlış bir yoldan dolanıyoruz ya da ANK yalan söylüyor.. Menajer 1,5 ek istedi, Joao Pedro'nun menajeri de 1,5 ek istedi. Rakamlar hep aynı. İnanan varsa bir şey demiyorum tabii.
Ahmed sen neden böylesin gerçekten ? Kendine göre inanmak istediğin haberlere inanıp aynı kişinin başka haberi olunca inanmıyorsun . Hangisi işine gelirse yani. Her sene kendine bir düşman seçip onun haricinden adam akıllı mesaj bile atmıyorsun.FT gitti hala herşeyi oraya bağlıyorsun? Şimdi de yönetime takmış durumdasın. Bende sevmiyorum da başkanı da her mesajı her durumu oraya bağlamak nedir.Ali Naci yazdıysa doğrudur Renktaş.
5m€ teklif etmekle kalmamışlar daha da yükseltebiliriz imajı vermişler
birde adamı yıldız olarak görüyorlar.![]()
Yalancıyı?Nelsonu 15+%20 paya uğurlayıp ninoyu alalım. Ninoyu bi kaç kere izledim çok sağlam herif

11 yıldır buradayım 1 nöbet açtırmadınız bana. Kırgınım ve dargınım...Tek bildiğim vasfinin 14’ü açmaması için tüm lobimi kullanacağım.
5m Mertens'in istediği para. Ve bence ciddi. Juve'nin 4m teklifini reddettiği söyleniyor.Mertens bunağina 5m€ net maaş teklif edenlerden ne bekliyordun Renktaş?
Juve napcakmış o adamı yav5m Mertens'in istediği para. Ve bence ciddi. Juve'nin 4m teklifini reddettiği söyleniyor.
Yönetimin odasında takıldın mı hiç11 yıldır buradayım 1 nöbet açtırmadınız bana. Kırgınım ve dargınım...
İzledim knk adı fbyle çıktığında, bana güven verdi, ayağı da baya iyi, alırsak banko satıl yaparız yine ama pasaport durumu nedir bilmem, avrupalı kulüpler alırken bu brezillerin çift pasaportlu olmasına dikkat ediyor bayYalancıyı?![]()
nerede oYönetimin odasında takıldın mı hiç