- 8 Temmuz 2015
- 36.026
- 71.053
- 3.893
Peakan zortz hazırlanıyo bu iş içinNamazli abdestli bir üye olarak kendimi öneriyorum bir sonraki nöbet icin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Peakan zortz hazırlanıyo bu iş içinNamazli abdestli bir üye olarak kendimi öneriyorum bir sonraki nöbet icin
Var reis18 inden önce niye oynatamıyorlar. Böyle bir kural mı var
Duyum mu yıldızlardan çıkarım mı?Hamza teklif alsa bile ne kendisinin gitmek isteyeceğini,ne de şimdilik ayhanin izin verecegini sanmıyorum.ali akmanda geliyor zaten,en kotu kupada beraber oynasinlar istegi vardir.taylan ve cicaldau gidecegi icin hamza sans bulur mutlaka
Reyis arada 1 yaş var yahu.1 senelik stoper yaşı dayanmış 30'a tutmayacağı çok belli
Çıktığı 3 maçta rakibe 2 asist yaptı bu bile başlı başına çok büyük done ona güvenerek lige başlamamak lazım keşke kuşlar alsaydı da bize girmeseydi kazık
Medya söylüyor.taylani haluk keli soylediydi.cicaldau icin de nevzat gidecek dediDuyum mu yıldızlardan çıkarım mı?
Bugun yeni gorusmeler olacakmis.valencia da isin icinde yokmus.fabrizio dediTorreira yatti mi ?
Bi türlü öğretemedin şu işi adamlaraFabrizio romano dun gece twit atti,beklemeyi bilin artik.ali naci 2 gun once söylediklerini gazteye yeni haber diye koymus.bu adami sallamayin artik
İntifada bir hizmettirİstifada bir hizmettir.
27 eylul 2004. 18e pek bisey kalmamis da ben genede inanmiyorum yakubun haberlerine18inden once nasil oynatacaklar
Yav bu kuzey liglerine bir sürü genç afrikalı falan geliyor hepsi 18'den sonra mı geliyormuş. Vallahi böyle bir kuraldan hiç haberim yoktu. Ülke içinde izin var ama herhalde, fener arda güleri falan almıştı yanlışım yoksa.Var reis
Kurul'un aldığı kararda "Genç oyuncuları korumak ve futbolcu yetiştirmeyi desteklemek için , 18 yaşın altındaki oyuncuların Avrupa'ya ve Avrupa içerisinde uluslararası transferine izin verilmemesi kararlaştırılmıştır" denildi
UEFA'dan 18 yaş altı oyuncu transferini yasaklamak için prensip kararı - TFF Haberleri TFF
Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi - Milli Takımlar, Süper Lig, Puan cetveli, Fikstür,TFF 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig, Ligler, Ziraat Türkiye Kupası, Futbol, Bilgi Bankası, Haberler, Futbolcular, Teknik Adamlar, Oyuncular, Hakemler, Maçlar, Statlar, Cezalar, Müsabaka programlarıwww.tff.org
Bu hafta gelmez. Gelirse haftaya kalirPazar 18.30 diyorum.
Orasini tam bilmiyorum reis ama emre demir 18inden once gidememisti barcaya. Fener eljifi aldiginda oynatmak icin 18 olmasini beklemistiYav bu kuzey liglerine bir sürü genç afrikalı falan geliyor hepsi 18'den sonra mı geliyormuş. Vallahi böyle bir kuraldan hiç haberim yoktu. Ülke içinde izin var ama herhalde, fener arda güleri falan almıştı yanlışım yoksa.