Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
18 inden önce niye oynatamıyorlar. Böyle bir kural mı var
Var reis

Kurul'un aldığı kararda "Genç oyuncuları korumak ve futbolcu yetiştirmeyi desteklemek için , 18 yaşın altındaki oyuncuların Avrupa'ya ve Avrupa içerisinde uluslararası transferine izin verilmemesi kararlaştırılmıştır" denildi

1 senelik stoper yaşı dayanmış 30'a tutmayacağı çok belli
Çıktığı 3 maçta rakibe 2 asist yaptı bu bile başlı başına çok büyük done ona güvenerek lige başlamamak lazım keşke kuşlar alsaydı da bize girmeseydi kazık
Reyis arada 1 yaş var yahu.
Hem bu stoperde illa marcao kalitesinde oyuncu oynatmalıyız diye kaide yok. Adamlar gitti ahmetcan koydu diğeri kovduğumuz bugun gelse isyan çikacak serdar ile 2. Oldu.
Abdulkerim yabancı sınırı da elimizi rahatlatır önüne iyi bir oyuncu koyarsan nelsson abdül yeterli bir stoper hattı, yedekleyecek luyindama var. Stoper dediğine ilk kendi işini yaptıracaksın, sanarsın barcelonayız da stoperle top çıkarma oyunu oynuyoruz. Marcao kariyer zirvesi savunma ile yaptı oyun kuruyormuş sol ayaklıymıs diye yanıp yakılan olsa 30 milyonun altına gitmezdi.
Hem oyun kurulumunda uzun pas konusunda şuan ülkedeki en iyi stoper abdulkerim.
Önce bu adamlara kendi görevini yaptırıp zaman zaman yardım sağlayacak orta saha sahibi olalım oyun kurulumunu başkası yapsın. Şayet bugün orta sahada taylandan ve ben beğensem de berkandan kurtulduysan abdülkerim ve yunus gibi +2 bonus sayesindedir. Yer yer akbaba eklenir buraya bu sefer kanatlardan birini yabancı yaparsın bu nedenle yabancı yedek kanat şuan bizim için elzem bir durum.

Fabrizio romano dun gece twit atti,beklemeyi bilin artik.ali naci 2 gun once söylediklerini gazteye yeni haber diye koymus.bu adami sallamayin artik

Hamza transfer donemi sonuna kadar teklif alir.ama kalma nedeni sans bulma olasiliginin yaninda,aliyle olan duygusal baglari unutmayin.kuzeni gelmis,beraber antrenman yapma,oynama hayali vardir.

Var reis

Kurul'un aldığı kararda "Genç oyuncuları korumak ve futbolcu yetiştirmeyi desteklemek için , 18 yaşın altındaki oyuncuların Avrupa'ya ve Avrupa içerisinde uluslararası transferine izin verilmemesi kararlaştırılmıştır" denildi

Yav bu kuzey liglerine bir sürü genç afrikalı falan geliyor hepsi 18'den sonra mı geliyormuş. Vallahi böyle bir kuraldan hiç haberim yoktu. Ülke içinde izin var ama herhalde, fener arda güleri falan almıştı yanlışım yoksa.

Ben tek seferlik Torreira yangınına katılırım. Niyeyse çok istiyorum o çocuğu.

Baran aksaka mevzusu ne olacak,o onemli.torreira gelirse sergio ile muthis isler yapabilirdi.oyun kurmak bi yana baranin stili normalde belhandanin montreplierdeki ilk zamanlari gibi.oyunu yöneten ortasaha baran aslinda😀

Yav bu kuzey liglerine bir sürü genç afrikalı falan geliyor hepsi 18'den sonra mı geliyormuş. Vallahi böyle bir kuraldan hiç haberim yoktu. Ülke içinde izin var ama herhalde, fener arda güleri falan almıştı yanlışım yoksa.
Orasini tam bilmiyorum reis ama emre demir 18inden once gidememisti barcaya. Fener eljifi aldiginda oynatmak icin 18 olmasini beklemisti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt