Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eskiden peste kendi kariyerimi yaparken spikerin isim seslendirmesinde mertens'i seçerdim. şimdi ise ekibimize katılıyor vay be

Eğer sözleşme 1+1 yıl ve iki tarafında istemesi durumunda uzayabilcek şekilde olursa bence muazzam olur. Bahsettiğimiz adam mertens. Geçen yıl İtalya'da yaptıklarına bakmak yeterli. Her futbolcu 35 te bitmiyo. 37 (futbolcusuna göre değişir) bence sınırdır. Sonrası çöküş başlıyor.
Minyon yapılı futbolcular 35 yaşında olsa bile sakatlık durumu olmadığı sürece bizimki gibi temponun düşük olduğu liglerde iş yapar

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Turk basinindan bircok kaynak Mehmet Ozcan olsun Metin Karabas olsun mertens'i yıllık 3.5 milyon teklif edildi yazdılar.

Dün italyan basınına göre Napoli için Mertens'in Juventusu redettiği yazıldı. Mertens'in napoli ile çok büyük gönül bağı var.

Üçüncü haber ise bugün sözcü de Mesut Yıldırımın özel haberine göre Mertens gelirse 10 numara transferinden vazgecilecekmis. Yani Evandere bay bay diyebiliriz.

Erden Timur Seferovic kadar kaliteli bir isim alacağız demişti. Sanirim Mertens.

kanka ben baptistayı çok beklemiştim, sıralama yaparsam içimde ukde kalan isimler

1-baptista
2-pires
3-gallardo
4-morientes
5-aroune kone(psvdeyken)
2010 sonrası yazayım
podolski(arsenal'e gitmeden)
xhaqiri
zouma(chelsea'ye gitmeden)
matias suarez
ayew kardeşler(2015)

o değil de hamzali 2015 transfer dönemini kurcalacasak cok can acıtan isim çıkar

radara yakalanmış
1659617361423.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt